Închide meniul

Tudor Băluță a ieșit accidentat în România – Belarus! Veste proastă pentru Edi Iordănescu și Gică Hagi

Cosmin Olteanu Publicat: 28 martie 2023, 22:45

Tudor Băluță a ieșit accidentat în România – Belarus! Veste proastă pentru Edi Iordănescu și Gică Hagi

Tudor Băluță a ieșit accidentat în România - Belarus

România - Belarus / primasport.ro

  • Tudor Băluță a ieșit accidentat în România – Belarus
  • 24 de ani are Tudor Băluță

Tudor Băluță a ieșit accidentat în România – Belarus! Mijlocașul celor de la Farul Constanța s-a prăbușit pe gazon, în minutul 38 al partidei de pe „Arena Națională”, și nu a mai putut continua meciul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În locul lui Tudor Băluță, Edi Iordănescu l-a trimis pe Alexandru Cicâldău, în minutul 44, la scorul de 2-0 pentru România.

Tudor Băluță a ieșit accidentat în România – Belarus

În minutul 38 al partidei România – Belarus, din etapa a doua a preliminariilor EURO 2024, Tudor Băluță s-a prăbușit pe teren și a cerut schimbare. Pentru șase minute, „tricolorii” au evoluat în inferioritate numerică, până când, în teren, a fost trimis Alexandru Cicâldău.

Reclamă

Echipele de start de la România – Belarus:

România: I. Radu – Manea, Drăgușin, Burcă, Opruț – R. Marin, Băluţă, N. Stanciu – Moruţan, Alibec, Man

Reclamă

Belarus: Plotnikov – Bykov, Volkov, Khadarkevich, Malkevich – Kovalev, Selyava, Yablonski, Ebong – Bakhar, Khvaschinski

Nicolae Stanciu, gol magistral în România – Belarus

În minutul 17, România a beneficiat de o lovitură liberă în apropierea careului oaspeților. Deși poziția nu era una ideală pentru un șut la poartă, Nicolae Stanciu a reușit să trimită mingea direct în plasă, „balonul” fiind ușor deviat de un jucător bielorus.

România a învins-o pe Andorra

În prima etapă din preliminariile EURO 2024, România a învins-o pe Andorra, 2-0, grație golurilor marcate de Dennis Man și Denis Alibec. Meciul a putut fi urmărit, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

În următoarea patidă, „tricolorii” o vor întâlni, acasă, pe Belarus. Partida este programată marți, de la ora 21:45, pe stadionul „Arena Națională”, și va putea fi urmărită, în format live text, pe AS.ro.

„Cel mai important e că am câștigat, am venit aici pentru 3 puncte și le-am luat. Asta ne dă liniște, e un debut bun, pozitiv, eram obligați să câștigăm și acum suntem obligați să ne recuperăm foarte bine, ne așteaptă un drum lung și avem nevoie de o victorie și cu Belarus. 

Au fost lucruri care n-au funcționat, am intrat greu în joc, am avut un pic de trac, ne-am căutat ritmul, apoi am marcat și am dus meciul în direcția pe care ne-o doream. Ce nu am vrut și nu vreau să se mai întâmple pe viitor este ca atunci când poți să calci pe accelerație, să eziți să faci asta. Asta este cel mai important, ne-am atins obiectivul. Eram obligaţi să producem acest rezultat şi eram obligaţi să ne recuperăm. Ne aşteaptă un meci la fel de greu. Am avut om în plus și trebuia să joci şi să toci adversarul. Cred că ne-am relaxat pe final și nu este OK. Ne-am văzut cu om în plus, cu 2-0 pe tabelă, și ne-am mulțumit cu rezultatul. Când ești în superioritate numerică, trebuie să joci, să toci adversarul, să ai o circulație mai susținută și să încerci să marchezi.

Orice debut de campanie, mai ales după atâtea calificări ratate, înseamnă multă presiune. Andorra a jucat la limită, agresiv, pe un teren mic, suprafața nu ne-a ajutat, dar rămânem cu cele 3 puncte. Azi n-am scos maximum, puteam să mai marcăm în ultimele 30 de minute. Asta e, învățăm din greșeli, eu felicit echipa pentru efort și atitudine”a spus selecționerul Edi Iordănescu, la finalul meciului cu Andorra, în exclusivitate, la Antena 1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Suporter.as.ro • 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”