Închide meniul

Victor Becali, după România – Slovenia 1-2: „Trebuie să jucăm trei reprize ca să facem ceva!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 noiembrie 2022, 19:16

Victor Becali, după România – Slovenia 1-2: „Trebuie să jucăm trei reprize ca să facem ceva!

Victor Becali

Victor Becali/ Hepta

Victor Becali a oferit prima reacție după amicalul România – Slovenia 1-2. Agentul de jucători e dezamăgit de calitatea jucătorilor convocați de Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spre rușinea mea, m-a prins nepregătit, nu am văzut meciul, dar m-am informat, ca orice suporter. Concluziile sunt că am făcut o repriză a doua mai bună, dar prima repriză…

Victor Becali, prima reacție după România – Slovenia 1-2

E și concluzia selecționerului, am citit. Să înțeleg că pornim greu, probabil că trebuie să jucăm 3 reprize ca să facem ceva. Un singur lucru e clar, că e foarte mult de muncă și nu cred că avem așa de mulți jucători valoroși la dispoziție.

Nu îi iau apărarea lui Edi Iordănescu, dar el trebuie să îi pregătească, să cunoască toți jucătorii, cred că e într-o situație foarte delicată și el, foarte delicată. Are o misiune foarte grea, nu sunt jucătorii atât de valoroși, mulți zic că de ce n-a început cu ăla, cu celălalt.

Încearcă și el jucătorii, dacă nu acum, când? Jucătorii care sunt certitudine, nu ai nevoie neapărat de ei acum, sigur că au nevoie de meciuri ca să se cunoască, dar se accidentează unul, trebuie să apelezi la altă variantă și trebuie să-i cunoști pe toți. Fără să-i iau apărarea lui Edi, că nu-s avocatul lui”, a spus Victor Becali, conform sptfm.ro. 

Reclamă

Dorinel Munteanu, semnal de alarmă pentru tricolori

Dorinel Munteanu a declarat că jocul slab prestat de naţionala României a făcut-o pe Slovenia să pară una dintre forţele Europei. Mai mult decât atât, antrenorul Oţelului susţine că singurul punct forte al echipei naţionale este faptul că promoveză tineri jucători, însă acest fapt nu garantează şi rezultatele.

„Aceeași idee, aceeași strategie. Noi punctăm la capitolul promovări, dar despre rezultat nu discută nimeni. Sunt și eu puțin debusolat. Continuăm aceeași strategie, care a fost deficitară. În experiențele noastre din ultimele calificări nu văd altă soluție, altă ieșire.

Dacă căutăm aceste scuze, ne acoperim cu ele, înseamnă cu nu o să mai avem niciodată rezultate. Este imposibil să obții rezultate pozitive, dacă nu îți formezi un lot de 22, 23 de jucători. Și să nu poți să folosești mereu aceiași 7-8 jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Așteptăm rezultatul. Am făcut din Slovenia una dintre cele mai puternice echipe din Europa, ceea ce nu este. Și nu pot să cred că o singură schimbare la nivelul echipei naționale, la pauză, a schimbat jocul foarte mult. Eu nu găsesc explicația.

Nu îmi dau seama cum se pregătește un joc. Sau atitudinea jucătorilor… Suntem la început de calificări, încercăm să găsim cea mai bună formulă, dar jucăm foarte slab. Pentru mine este o enigmă.

Edi, în discursul lui, a încercat să scoată un lucru pozitiv dintr-o înfrângere. Toți antrenorii încearcă asta, dar nu este prima înfrângere. Antrenorul trebuie să-și asume ce a greșit și să îmbunătățească ce a făcut rău”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru Digi Sport.

Reproşurile făcute de Adrian Mutu lui Edi Iordănescu, după România – Slovenia 1-2

Reproşurile făcute de Adrian Mutu lui Edi Iordănescu, după România – Slovenia 1-2. Antrenorul Rapidului e de părere că jucătorii naţionalei României nu au avut atitudine în prima repriză a amicalului de la Cluj.

Mai mult, Mutu crede că România a jucat mai mult decât trebuia la aşteptare, în loc să facă un pressing.

Au fost două reprize distincte. În prima repriză am făcut un joc slăbuț, nu am contat. În repriza a doua am jucat mai bine. Atitudinea a făcut diferența. În prima repriză am fost fără angajament, pasivi în multe momente. Și le-am permis lor să își desfășoare jocul într-un 3-5-2 interesant.

Iar în a doua repriză cred că echipa României, mai ales spre sfârșit, a reușit să și facă presing, să aibă ocazii. Poate meritau și egalarea la un moment dat. Mai ales jucând acasă, împotriva unei echipe accesibile. Până la urmă era Slovenia, care pe vremuri nu ne punea probleme.

Reclamă

Lipsă de angajament, de atitudine. Am jucat la așteptare prea mult. Când am făcut presing, în repriza a doua ne-am dus sus și am jucat altfel. Chiar dacă Slovenia a trecut din 3-5-2 în 4-4-2, ceea ce a făcut mai ușor jocul nostru”, a spus Adrian Mutu la fanatik.ro.

Recomandări
  • Victor Becali, după România – Slovenia 1-2
  • Ce a spus agentul de jucători

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și