Închide meniul

VIDEO | "Luptăm împreună!" Naţionala mare tremură pentru tineret! Mesajul transmis de Rădoi lui Mutu

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 17 noiembrie 2020, 7:42

VIDEO | "Luptăm împreună!" Naţionala mare tremură pentru tineret! Mesajul transmis de Rădoi lui Mutu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Mutu şi micii tricolori, susţinuţi de naţionala mare, înaintea meciului decisiv cu Danemarca

Micii tricolori au meciul decisiv în această seară, la Ploieşti, de la 20:30. Mirel Rădoi şi jucătorii naţionalei le vor face galerie din Irlanda de Nord. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Suntem cu gândul şi inima alături de voi!"

"Băieţi, suntem cu gândul şi inima alături de voi! Luptăm împreună! Hai, România!", a fost mesajul video înregistrat de Rădoi şi jucătorii naţionalei de seniori.

În tur, în septembrie 2019, Danemarca s-a impus cu 2-1, în debutul preliminariilor, când Mirel Rădoi încă era pe bancă. Florinel Coman a dat golul României şi tot el putea aduce egalarea, dar a ratat un penalty la ultima fază. Din lotul de la Aalborg au dispărut nu mai puţin de 14 jucători!

Danemarca este deja calificată, iar românii pot merge şi ei la Euro dacă vor câştiga. Altfel, România U21 va aştepta încheierarea celorlalte grupe. Doar cinci din cele nouă echipe de pe locul secund vor ajunge la turneul de anul viitor, organizat de Ungaria şi Slovenia. 

Reclamă

Adrian Mutu, meciul carierei ca antrenor

În calcul nu vor fi luate partidele cu ultimele clasate. În acest moment, România este la limită, a cincea în clasamentul locurilor secunde.

Mutu a spus că meciul din această seară este cel mai important din cariera sa de antrenor. Ca jucător, nordicii i-au adus un mare regret.

”E un meci de calificare, l-aș compara tot cu un Danemarca – România, din 2003. L-am jucat la Copenhaga atunci, din păcate s-a terminat 2-2, am luat ultimul gol în ultimele secunde și am pierdut calificarea", a spus Mutu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și