Închide meniul
NEWS ALERT

Edi Iordănescu şi-a găsit echipă. „Vine miercuri ca să semneze contractul!”. Şi-a luat gândul de la postul de selecţioner!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2022, 21:00

Edi Iordănescu şi-a găsit echipă. „Vine miercuri ca să semneze contractul!. Şi-a luat gândul de la postul de selecţioner!

Edi Iordănescu, anunț despre oferta primită de la Mihai Stoichiță

Hepta

Jurnaliştii de la to10.gr au dezvăluit că s-a ajuns deja la un acord. „Iordănescu o preia pe Atromitos. Antrenorul român este aşteptat miercuri la noi în ţară pentru a semna noul contract”, au scris grecii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, aproape de a semna cu Atromitos

Aceştia au amintit şi că Edi Iordănescu a jucat, în 1998, în Grecia. A îmbrăcat atunci tricoul lui Panionios o scurtă perioadă de timp. Nu au trecut nici peste cifrele pe care le-a înregistrat pe banca lui FCSB, în acest sezon. Au amintit de cele 8 victorii, 2 remize şi 2 înfrângeri.

Dacă o va prelua pe Atromitos, Edi Iordănescu va avea viaţă grea. Gruparea din Atena are numai 2 victorii în primele 15 etape şi cea mai slabă defensivă din campionatul Greciei. A adunat 9 puncte, cu 19 mai puţin decât echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic. Cei doi români ar putea fi adversari în luna februarie, în etapa a 23-a.

Edi Iordănescu: „Am o clauză de vacanță!”

Edi Iordănescu a avut o reacție ironică când a fost întrebat dacă are vreo clauză ca să preia echipa națională. Fostul antrenor de la FCSB a spus că n-a purtat nicio discuție oficială cu FRF și că planul lui e să plece în străinătate.

Am o clauză de vacanță acum! (n.r. – râde) Aș avea o emoție pentru bucuria că sunt la echipa națională. Am antrenat cele mai bune și titrate echipe din România. Sunt mulți jucători de la echipa națională cu care am lucrat. Rămân la părerea că fotbalul românesc are antrenori buni.

Reclamă

Dar n-am o ofertă de la echipa națională, nu am avut o întâlnire cu președintele FRF. Am avut un contact, e adevărat, dar nu o consider o ofertă. Pe mine mă interesează lucrurile concrete. Eu cu Mihai Stoichiță vorbesc des, am vorbit generalități.

Voi pune accent pe o plecare în exterior. Am vrut asta și când am plecat de la CFR Cluj, dar nu s-a materializat”, a spus Edi Iordănescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și