Închide meniul
NEWS ALERT

Edi Iordănescu şi-a găsit echipă. „Vine miercuri ca să semneze contractul!”. Şi-a luat gândul de la postul de selecţioner!

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2022, 21:00

Reclamă
Edi Iordănescu şi-a găsit echipă. „Vine miercuri ca să semneze contractul!. Şi-a luat gândul de la postul de selecţioner!

Edi Iordănescu, anunț despre oferta primită de la Mihai Stoichiță

Hepta

Jurnaliştii de la to10.gr au dezvăluit că s-a ajuns deja la un acord. „Iordănescu o preia pe Atromitos. Antrenorul român este aşteptat miercuri la noi în ţară pentru a semna noul contract”, au scris grecii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, aproape de a semna cu Atromitos

Aceştia au amintit şi că Edi Iordănescu a jucat, în 1998, în Grecia. A îmbrăcat atunci tricoul lui Panionios o scurtă perioadă de timp. Nu au trecut nici peste cifrele pe care le-a înregistrat pe banca lui FCSB, în acest sezon. Au amintit de cele 8 victorii, 2 remize şi 2 înfrângeri.

Dacă o va prelua pe Atromitos, Edi Iordănescu va avea viaţă grea. Gruparea din Atena are numai 2 victorii în primele 15 etape şi cea mai slabă defensivă din campionatul Greciei. A adunat 9 puncte, cu 19 mai puţin decât echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic. Cei doi români ar putea fi adversari în luna februarie, în etapa a 23-a.

Edi Iordănescu: „Am o clauză de vacanță!”

Edi Iordănescu a avut o reacție ironică când a fost întrebat dacă are vreo clauză ca să preia echipa națională. Fostul antrenor de la FCSB a spus că n-a purtat nicio discuție oficială cu FRF și că planul lui e să plece în străinătate.

Am o clauză de vacanță acum! (n.r. – râde) Aș avea o emoție pentru bucuria că sunt la echipa națională. Am antrenat cele mai bune și titrate echipe din România. Sunt mulți jucători de la echipa națională cu care am lucrat. Rămân la părerea că fotbalul românesc are antrenori buni.

Reclamă
Reclamă

Dar n-am o ofertă de la echipa națională, nu am avut o întâlnire cu președintele FRF. Am avut un contact, e adevărat, dar nu o consider o ofertă. Pe mine mă interesează lucrurile concrete. Eu cu Mihai Stoichiță vorbesc des, am vorbit generalități.

Voi pune accent pe o plecare în exterior. Am vrut asta și când am plecat de la CFR Cluj, dar nu s-a materializat”, a spus Edi Iordănescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:08

Ovidiu Burcă a dat cărțile pe față despre negocierile cu Adrian Mititelu! Discuțiile s-au încheiat deja

12:48

Basarab Panduru nu a înțeles o schimbare făcută de Gigi Becali la pauza meciului Rangers – FCSB 4-0: „Nu l-aș fi băgat niciodată”

12:10

FCSB a fost umilită de Rangers, dar Marian Iancu se leagă tot de Rapid! Ce a putut spune despre Gigi Becali și Dan Șucu

12:03

Ce i-a transmis Gigi Becali lui Mihai Stoica în timpul meciului Rangers – FCSB 4-0: „Nu m-a ascultat”

11:39

Pleacă sau nu Oscar Piastri la Red Bull. Australianul a reacţionat după ce s-a zvonit că părăseşte McLaren

10:54

Marius Şumudică are probleme de lot înainte de FCSB-Rapid. Trei giuleşteni ratează derby-ul de pe Arena Naţională

1 Pep Guardiola, uluit de golul de pe altă planetă al lui Erling Haaland: „Nu e normal pentru o fiinţă umană” 2 Răzvan Lucescu şi-a aflat pedeapsa după scandalul de la derby-ul cu AEK! Sancţiune dură pentru antrenorul român 3 Rangers – FCSB 4-0! Campioana României, umilită pe Ibrox. Prima înfrângere a roş-albaştrilor în Europa League 4 Anunț important pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă, făcut de patronul de la Parma: „Sunt bucuros să vă anunț!” 5 Controversă uriașă în Rangers – FCSB! Golul lui Miculescu, anulat în mod uluitor! Ce s-a întâmplat după gafa lui Butland 6 Ce a scris presa din Spania după ce Barcelona a învins-o pe Bayern cu 4-1. Raphinha a făcut spectacol
Citește și