Închide meniul

Andrei Raţiu, înainte de România – Olanda: „Dacă ne calificăm, numele noastre ar rămâne în istorie!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iunie 2024, 19:21 / Actualizat: 30 iunie 2024, 20:47

Reclamă
Andrei Raţiu, înainte de România – Olanda: „Dacă ne calificăm, numele noastre ar rămâne în istorie!

Andrei Raţiu, înainte de România - Olanda

Captură AntenaSport

Andrei Raţiu a avut un discurs încrezător înainte de România – Olanda. Fundaşul dreapta al României a spus că partida cu Olanda este cea mai importantă din viaţa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Raţiu a mai spus că se simte ca acasă în Germania, acolo unde zeci de mii de români au fost în tribune la fiecare meci al naţionalei lui Edi Iordănescu. România – Olanda e marţi, de la 19:00, live text pe AS.ro.

Andrei Raţiu, înainte de România – Olanda

„Avem un grup foarte bun și cred că atmosfera e foarte bună, suntem foarte pregătiți. Dacă ajungem în sferturi, am repeta ceva istoric. Acesta e obiectivul. Trebuie să jucăm un meci perfect pentru a ne califica. Avem potențial mare și sper ca olandezii să nu se subestimeze. Am câștigat acest drept după ce am terminat pe locul 1.

Sunt mai mult decât pregătiți pentru ce vine. Olandezii sunt jucători care au un nivel înalt, se bat pentru trofee. Trebuie să facem un meci aproape perfect, să fim concentrați și să profităm de șansele noastre. Suntem pregătiți de orice.

Ce ar înseamnă calificarea în sferturi? Ar rămâne numele noastre în istorie. Ar fi ceva foarte important și pentru țară. Va fi cel mai important meci din viața mea. Vom vedea ce va fi. Cu acești fani în spate, parcă jucăm acasă la fiecare meci. Parcă suntem pe Arena Națională„, a spus Andrei Raţiu într-o conferinţă de presă.

Reclamă
Reclamă 4

Andrei Rațiu, lăudat în Marca înainte de România – Olanda

Fundașul echipei naționale a fost de departe cel mai lăudat tricolor în presa internațională, după meciurile din faza grupelor. România a câștigat Grupa E a Campionatului European, din care au mai făcut parte Ucraina, Belgia și Slovacia.

Înainte de „optimile” turnecului final, acolo unde tricolorii se vor duela cu Olanda, publicația spaniolă Marca i-a dedicat un articol lui Andrei Rațiu.

„Rațiu, Sonic-ul român are-i calcă pe urme lui Cosmin Contra”, au titrat spaniolii.

Reclamă

În cadrul articolului, Andrei Rațiu a fost numit drept cel mai bun jucător din partida cu Slovacia. De asemenea, este notat faptul că imaginile cu fundașul român, din partida cu Ucraina, s-au viralizat rapid.

În primul meci de la EURO 2024, câștigat de România cu scorul de 3-0, Andrei Rațiu a avut o reacție fabuloasă, după golul marcat de Nicolae Stanciu.

„(n.r. Despre România, la EURO 2000) Acea formație îi avea pe Dan Petrescu și Cosmin Contra, doi fotbaliști legendari în banda dreaptă.

Acum, în acea poziție strălucește Andrei Rațiu. Jucătorul lui Rayo a fost cel mai bun împotriva Slovaciei și a oferit imagini de impact cu bucuria lui. Asta se întâmplase și cu Ucraina, în meciul de deschidere al grupei: părul vopsit albastru, pasiune pură și fotbal la viteză maximă.

Andrei a făcut valuri și a primit porecla Sonic, ariciul din jocurile video care iese în evidență prin viteza și culoarea lui. Dar lăsând asta la o parte, realitatea este că Rațiu nu a trecut neobservat în primul rând datorită prestațiilor lui”, se arată în articolul publicației marca.com.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:35

„Cu siguranţă aş fi fost mai bun!” Memphis Depay a răbufnit, chiar înainte de România – Olanda

14:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

14:14

EXCLUSIVPanică în stafful României înainte de meciul istoric cu Olanda: 5 jucători au gripă. Eforturi uriaşe pentru a juca

14:04

Virtus a transferat un fost campion cu FCSB! Mutare de senzaţie anunţată de viitoarea adversară a campioanei

14:01

România – Olanda, la EURO 2024: Zeci de mii de români pe Allianz Arena la meciul istoric de la Munchen

13:22

Andy Murray s-a retras de la Wimbledon

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și