Închide meniul

„Uite-l și pe ăsta, vrea la EURO”. Vlad Chiricheș a vorbit deschis despre revenirea la echipa națională a României

Alex Masgras Publicat: 5 aprilie 2024, 11:46

Reclamă
„Uite-l și pe ăsta, vrea la EURO. Vlad Chiricheș a vorbit deschis despre revenirea la echipa națională a României

"Uite-l și pe ăsta, vrea la EURO". Vlad Chiricheș a vorbit deschis despre revenirea la echipa națională a României

Vlad Chiricheș / Profimedia

Vlad Chiricheș a vorbit deschis despre revenirea la echipa națională. Proaspăt revenit în echipa celor de la FCSB, după o accidentare care l-a ținut departe de gazon timp de mai multe luni, fundașul de 34 de ani a vorbit din nou despre echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De data aceasta, Vlad Chiricheș a declarat că s-a pripit atunci când a vorbit despre posibilitatea de a juca la EURO 2024, turneu final care va începe în două luni, în Germania.

„Uite-l și pe ăsta, vrea la EURO”. Vlad Chiricheș a vorbit deschis despre revenirea la echipa națională

„Îmi doresc să joc cât mai bine, să ajut echipa să câștige campionatul. Vreau să las lucrurile să meargă de la sine. Poate m-am pripit să vorbesc despre EURO. Cred că și jucătorii care au fost acolo în această campanie… `Uite-l și pe ăsta, a jucat două meciuri și vrea la EURO acum`.

Eu vreau să câștig campionatul cu Steaua (n.r.- FCSB) și vedem ce se va întâmpla. (n.r.- dacă se gândește la retragere) Mă simt foarte bine, încă am pasiune, mă bucur de fotbal. Cât pasiunea asta nu dispare, încerc să mă bucur de ea și să continui.

Nu mi-am pus o limită cât voi juca. Mă bucur de moment, de situația în care sunt. Nu m-am gândit deocamdată (n.r.- dacă va accepta o funcție administrativă la FCSB, după retragere)”, a declarat Vlad Chiricheș, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali nu a fost de acord cu staff-ul lui FCSB, după revenirea lui Vlad Chiricheş! Cum a analizat prestaţia fundaşului

Gigi Becali nu a fost de acord cu staff-ul lui FCSB, după revenirea lui Vlad Chiricheş! Fundaşul de 34 de ani a revenit într-un meci oficial după o pauză de şapte luni. Cu el în teren, FCSB s-a impus pe terenul celor de la Farul Constanţa, scor 1-0, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1.

Dacă cei din staff-ul roş-albaştrilor susţin că Vlad Chiricheş a fost extraordinar în meciul de la Ovidiu, nu de aceeaşi părere a fost şi Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a fost mulţumit de Vlad Chiricheş şi că s-a văzut experienţa sa, dar trebuie să îşi recapete ritmul. Din acest motiv, el s-a rezumat în a spune că fundaşul de 34 de ani a fost „bun”, nu „extraordinar”, aşa cum au spus cei din staff:

„Chiricheș a fost bine, mi-a plăcut de el, s-a văzut experiența lui, trebuie puțin ritm. Staff-ul a spus că a fost extraordinar, eu spun că a fost bun. Eu vreau viteză la fotbal, asta vreau eu. Dacă n-ai viteză, nu joci la mine. Aseară nu mi-a plăcut viteza. A doua atingere, pas la adversar”, a declarat Gigi Becali, la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și