Închide meniul

„A fost un meci îngrozitor!” Jurgen Klopp, „distrus” după umilinţa de pe Anfield cu Atalanta

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2024, 8:39

Reclamă
„A fost un meci îngrozitor! Jurgen Klopp, „distrus după umilinţa de pe Anfield cu Atalanta

Jurgen Klopp, "distrus" după umilinţa de pe Anfield cu Atalanta

Profimedia

Jurgen Klopp a fost „distrus” după umilinţa de pe Anfield cu Atalanta. Antrenorul cormoranilor a recunoscut că echipa sa a făcut un meci extrem de prost.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a fost umilită în prima manşă a sfertului de finală din Europa League cu Atalanta. Italienii s-au impuc cu un şocant 3-0. Scamacca, cu o dublă, şi Pasalic au marcat golurile unei victorii istorice cu Atalanta.

Jurgen Klopp, „distrus” după umilinţa de pe Anfield cu Atalanta

Chiar a fost un meci îngrozitor. Am pierdut un pic scenariul de joc. Nu am nimic pozitiv de spus, eram peste tot și niciunde în același timp. Atalanta a meritat 100% victoria. Nu mi-a plăcut deloc disciplina noastră tactică. Nu am făcut pressing. Știu că băieții pot juca un fotbal mai bun, însă nu în seara asta”, a spus Jurgen Klopp la finalul partidei.

Elevii lui Jurgen Klopp au lovit bara în minutul 26, prin Elliott, dar cei care au deschis scorul au fost italienii de la Atalanta. Zappacosta a centrat de pe partea dreaptă şi Gianluca Scamacca a înscris în minutul 38. Oaspeţii au menţinut echilibrul partidei, chiar dacă Salah şi Szoboszlai au fost trimişi în teren, la începutul reprizei secunde, în ehipa lui FC Liverpool. Atacantul egiptean a bifat al 75-lea meci în cupele europene pentru „cormorani”, scrie news.ro.

Scamacca a reuşit dubla în minutul 60 şi Atalanta conducea cu 2-0. Salah a marcat în minutul 78, dar a fost în ofsaid şi golul a fost anulat. Pasalic a făcut un neaşteptat 3-0 în minutul 82 şi acesta a fost şi scorul prin care italienii s-au impus, în cele din urmă, aducând lui Liverpool prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon.

Reclamă

Returul partidelor din sferturile Ligii Europa se joacă joi, 18 aprilie.

Rezultate înregistrate joi seara, în partidele tur din sferturile de finală ale Ligii Europa:

AC Milan – AS Roma 0-1 (G. Mancini 17);

Reclamă 4 / 0/3
FC Liverpool – Atalanta 0-3 (Scamacca 38, 60, Pasalic 83);

Bayer Leverkusen – West Ham United 2-0 (Hofmann 83, Boniface 90+1);

Benfica Lisabona – Olympique Marseille 2-1 (Rafa Silva 16, Di Maria 52 / Aubameyang 67).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și