Închide meniul

Liverpool – Atalanta 0-3 şi Brugge – PAOK 1-0! „Cormoranii”, umiliţi pe Anfield! Echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut la limită

Alex Masgras Publicat: 11 aprilie 2024, 23:58

Reclamă
Liverpool – Atalanta 0-3 şi Brugge – PAOK 1-0! „Cormoranii, umiliţi pe Anfield! Echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut la limită

Liverpool - Atalanta 0-3 şi Brugge - PAOK 1-0! "Cormoranii", umiliţi pe Anfield! Echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut la limită

Colaj Profimedia

Meciurile Liverpool – Atalanta 0-3 şi Brugge – PAOK 1-0 au fost LIVE SCORE pe AS.ro. După două zile nebune în sferturile de finală UEFA Champions League, cele 16 echipe au început joi seară lupta pentru semifinalele Europa League şi Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atalanta a produs surpriza serii în Europa, câştigând cu 3-0 pe Anfield, în partida tur cu Liverpool. Răzvan Lucescu, în Conference League, a pierdut cu PAOK meciul tur de pe terenul celor de la Club Brugge, scor 0-1.

Liverpool – Atalanta 0-3 şi Brugge – PAOK 1-0! „Cormoranii”, umiliţi pe Anfield! Echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut la limită

Europa League:

Conference League: 

Fluier final! Liverpool – Atalanta 0-3! Rezultat şocant în Europa League, în meciul care reprezintă, cel mai probabil, ultimul joc al lui Jurgen Klopp în cupele europene pe Anfield.

Reclamă

Min. 83: Liverpool – Atalanta 0-3! „Cormoranii” sunt la pământ! Pasalic a dus scorul la 3-0.

Min. 61: Liverpool – Atalanta 0-2! Scamacca a reuşit dubla, după o fază superbă a oaspeţilor.

Min. 38: Liverpool – Atalanta 0-1! Scamacca deschis scorul pe Anfield.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 7: Brugge – PAOK 1-0! Vetlesen a deschis scorul pentru gazde.

Min. 1: Au început celelalte meciuri din sferturile Europa League şi Conference League.

Update 21:45: S-au încheiat primele două meciuri ale serii din Conference League:

  • Olympiakos – Fenerbahce 3-2
  • Plzen – Fiorentina 0-0

Răzvan Lucescu şi PAOK luptă pentru semifinalele Conference League contra celor de la Club Brugge. Meciul tur se joacă în Belgia, iar grecii vin după o remiză pe terenul celor de la AEK, scor 2-2. În optimi, echipa lui Răzvan Lucescu a trecut de Dinamo Zagreb cu 5-3 la general.

Adversara lui PAOK Salonic vine după un succes în campionat, 3-1 în meciul cu Anderlecht, liderul din Belgia. În optimile de finală, Club Brugge a trecut de Molde cu 4-2 la general.

În sferturile Europa League, Liverpool continuă cursa pentru trofeul pe care Jurgen Klopp nu l-a câştigat alături de formaţia de pe Anfield. „Cormoranii” primesc vizita celor de la Atalanta. Echipa lui Jurgen Klopp vine după remiza de pe Old Trafford cu Manchester United, în timp ce Atalanta a pierdut pe terenul lui Cagliari.

Europa League (22:00)

Reclamă

Conference League

ora 19:45

ora 22:00

Răzvan Lucescu, moment încins cu Matias Almeyda, la finalul meciului dramatic dintre AEK şi PAOK

Răzvan Lucescu a avut parte de un moment încins cu Matias Almeyda, antrenorul lui AEK Atena, după ce PAOK a scos un rezultat de egalitate, 2-2, pe terenul rivalei în lupta la titlu. AEK a condus cu 2-0, dar echipa fostului nostru selecţioner a egalat în minutul 89, după reuşita lui Magomed Ozdoev.

Cei doi antrenori şi-au dat mâna, dar au urmat aproximativ 20 de secunde în care s-au înfruntat, timp în care antrenorul lui AEK a părut să îi reproşeze mai multe lucruri românului.

„Sunt foarte fericit, pentru că am obţinut un rezultat bun, pe un stadion dificil, împotriva unei echipe bune. Sunt şi mai mulţumit pentru ca am dat dovadă de caracter când am fost conduşi cu 2-0. Am căutat chiar şi golul 3, chiar dacă a fost riscant.

Suntem într-o situaţie foarte bună. Am jucat meciul cu numărul 50, un sezon mare pentru noi. Nu credeam în vară că ne vom afla aici, suntem şi în sferturile unei cupe europene. Mai avem multe meciuri în faţa noastră şi vom da totul pentru a ne îndeplini obiectivele”, a spus Lucescu, citat de sport24.gr.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și