Închide meniul
VIDEO

Răzvan Lucescu, moment încins cu Matias Almeyda, la finalul meciului dramatic dintre AEK şi PAOK, 2-2

Dan Roșu Publicat: 8 aprilie 2024, 8:44

Reclamă
Răzvan Lucescu, moment încins cu Matias Almeyda, la finalul meciului dramatic dintre AEK şi PAOK, 2-2

Răzvan Lucescu, moment încins cu Matias Almeyda, la finalul meciului dramatic dintre AEK şi PAOK

Răzvan Lucescu, moment încins cu Matias Almeyda, la finalul meciului dramatic dintre AEK şi PAOK

Răzvan Lucescu a avut parte de un moment încins cu Matias Almeyda, antrenorul lui AEK Atena, după ce PAOK a scos un rezultat de egalitate, 2-2, pe terenul rivalei în lupta la titlu. AEK a condus cu 2-0, dar echipa fostului nostru selecţioner a egalat în minutul 89, după reuşita lui Magomed Ozdoev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi antrenori şi-au dat mâna, dar au urmat aproximativ 20 de secunde în care s-au înfruntat, timp în care antrenorul lui AEK a părut să îi reproşeze mai multe lucruri românului.

Răzvan Lucescu, moment încins cu Matias Almeyda, la finalul meciului dramatic dintre AEK şi PAOK

Totuşi, înconjuraţi de oameni din ambele staffuri, cei doi au dat dovadă de respect şi nu s-a pus problema să ajungă la un conflict. Lucescu şi Almeyda au mers spre vestiare, românul fiind cel care a avut de sărbătorit după rezultatul care îl menţine pe primul loc în Grecia.

„Sunt foarte fericit, pentru că am obţinut un rezultat bun, pe un stadion dificil, împotriva unei echipe bune. Sunt şi mai mulţumit pentru ca am dat dovadă de caracter când am fost conduşi cu 2-0. Am căutat chiar şi golul 3, chiar dacă a fost riscant.

Suntem într-o situaţie foarte bună. Am jucat meciul cu numărul 50, un sezon mare pentru noi. Nu credeam în vară că ne vom afla aici, suntem şi în sferturile unei cupe europene. Mai avem multe meciuri în faţa noastră şi vom da totul pentru a ne îndeplini obiectivele”, a spus Lucescu, citat de sport24.gr.

Reclamă

Intră aici pentru a vedea momentul dintre cei doi!

AEK – PAOK 2-2. Meci nebun în Grecia

PAOK Salonic, formaţia condusă de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, scor 2-2, cu gruparea AEK Atena. PAOK a revenit de la 0-2.

Mijat Gacinovic a deschis scorul pentru atenieni în minutul 30, iar Nordin Amrabat l-a majorat în minutul 49. Lucescu jr a efectuat trei modificări în minutul 59 şi faţa echipei sale s-a schimbat. Abdul Baba Rahman a redus din diferenţă în minutul 62, din pasa lui Konstantelias, iar Magomed Ozdoev a egalat în minutul 89.

În clasament, PAOK are 67 de puncte şi este pe primul loc, în timp ce AEK Atena se află pe locul secund, cu 66 de puncte. Lupta la titlu este strânsă în Grecia, Panathianikos, echipa de pe locul trei, având 65 de puncte, iar Olympiacos Pireu se află pe patru, cu 63 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și