Închide meniul

Manchester United poate fi exclusă din Europa League! Problema cu care se confruntă „Diavolii” după ce au câştigat Cupa Angliei!

Bogdan Stănescu Publicat: 28 mai 2024, 22:01

Reclamă
Manchester United poate fi exclusă din Europa League! Problema cu care se confruntă „Diavolii după ce au câştigat Cupa Angliei!

Manchester United poate fi exclusă din Europa League!

Jucătorii lui Manchester United, în finala Cupei Angliei, pe care au câştigat-o împotriva lui Manchester City / Profimedia Images

Manchester United poate fi exclusă din Europa League! „Diavolii” au câştigat surprinzător Cupa Angliei, în dauna lui Manchester City. În finală, Manchester United a învins-o cu 2-1 pe Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria din Cupa Angliei ar fi trebuit să îi asigure lui Manchester United prezenţa în grupele Europa League. Echipa engleză ar putea fi însă retrogradată în Conference League.

Manchester United poate fi exclusă din Europa League! Problema cu care se confruntă „Diavolii” după ce au câştigat Cupa Angliei!

Ineos, compania condusă de Sir Jim Ratcliffe, a achiziţionat în luna decembrie a anului trecut 27,7% din acțiunile clubului Manchester United.

Ineos e implicată financiar şi la Nice, iar regulamentul prevede că în această situaţie echipa mai bine clasată în campionat va merge în Europa League.

Având în vedere că Nice s-a clasat pe locul 5 în prima ligă franceză, iar Manchester United a terminat pe 8 campionatul, Nice ar urma să fie echipa prezentă în grupele Europa League.

Reclamă
Reclamă 4

Manchester United mai are o săptămână pentru a rezolva această problemă. „Suntem conștienți de poziția în care se află cele două cluburi și suntem într-un dialog direct cu UEFA. Suntem convinși că vom găsi o soluție pentru următorul sezon în Europa”, au transmis cei de la United, într-un comunicat.

„Dacă nu mă mai vor, voi câștiga trofee în altă parte!” Erik Ten Hag, atac la adresa conducerii lui Manchester United!

Erik Ten Hag a lansat un atac la adresa conducerii lui Manchester United! Antrenorul „diavolilor roșii” a transmis un mesaj dur date fiind speculațiile cu privire la viitorul său.

Chiar dacă a cucerit Cupa Angliei alături de Manchester United, viitorul lui Erik Ten Hag la echipă nu este cert, potrivit informațiilor oferite de presa internațională.

Reclamă

Acum, antrenorul echipei din Premier League a vorbit despre aceste zvonuri și a transmis un mesaj uluitor.

Acesta a spus că, în cazul în care conducerea nu îl mai vrea la echipă, va pleca la o altă formație pentru a câștiga trofee.

Totuși, Ten Hag a menționat că nu vrea să se gândească la viitorul său, pentru că, în momentul de față, dorește să o reconstruiască pe Manchester United.

Dacă nu mă mai vor, voi pleca în altă parte pentru a câștiga trofee, pentru că asta am făcut mereu în cariera mea. Nu vreau să mă gândesc la viitor, acum facem parte dintr-un proiect și suntem exact unde vrem să fim. Construim o echipă. Când am venit, Manchester United era haos.

Suntem pe drumul cel bun pentru a construi echipa viitorului, dar e clar că vor fi suișuri și coborâșuri. Echipa începe să se dezvolte, să câștige, iar la final, totul se învârte în jurul trofeelor. Două trofee în doi ani nu e rău, dar trebuie să continuăm să muncim. Cu siguranță trebuie să ne descurcăm mai bine, nu pot fi complet mulțumit”, a spus Erik Ten Hag, citat de eurosport.com.

Manchester United a câştigat Cupa Angliei!

Manchester United a câştigat Cupa Angliei! Echipa antrenată de Erik ten Hag a învins-o cu 2-1 în finală pe Manchester City.

Garnacho şi Mainoo au marcat pentru Manchester United. De partea cealaltă, Jeremy Doku a înscris în minutul 87, cu largul concurs al portarului Onana.

Manchester City a mai ratat un trofeu, după ce a fost eliminată din Liga Campionilor, în faza sferturilor, de către Real Madrid.

Manchester City a reuşit, totuşi, să câştige Premier League. În sezonul trecut, Manchester City a reuşit o „triplă istorică”: Premier League, Liga Campionilor şi Cupa Angliei.

Conducătorii lui Manchester City îşi doresc ca Pep Guardiola să rămână pe banca „cetăţenilor” şi după vara lui 2025, atunci când acestuia i se termină contractul. Conducătorii lui City sunt gata să îi facă o ofertă uriaşă lui Guardiola.

 

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:38

VIDEODavid Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot de la Belgrad, LIVE în AntenaPLAY

19:25

Polonia – Austria 1-1 LIVE TEXT. Continuă lupta pentru calificarea în „optimi”

19:13

România – Belgia, la EURO 2024 | Radu Drăguşin: „Belgia e o echipă mult mai valoroasă decât Ucraina, dar avem încredere”

19:00

VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid pilot în FP2, în MP al Spaniei! Calificările sunt sâmbătă (17:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

18:32

”Nici Slovacia nu se aștepta la asta” Reacţia presei din Ucraina după ce jucătorii lui Rebrov au reuşit o remontada fantastică!

18:27

Emoţii pentru Slovacia înaintea meciului cu România! Cel mai valoros jucător s-a accidentat în timpul partidei cu Ucraina

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și