Închide meniul
VIDEO & FOTO

Sebastian Rode, imagine teribilă după accidentarea suferită în finala Europa League. Cum arată după ce medicii i-au cusut rana: „Altceva nu contează!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 mai 2022, 11:54

Sebastian Rode, imagine teribilă după accidentarea suferită în finala Europa League. Cum arată după ce medicii i-au cusut rana: „Altceva nu contează!

Sebastian Rode, imagine teribilă după ce a câştigat cu Eintracht Frankfurt finala Europa league

Sebastian Rode, umplut de sânge în finala Europa League / Profimediaimages

Sebastian Rode, imagine teribilă postată după finala Europa League, Eintracht Frankfurt – Rangers, scor 1-1 (5-4 d.l.d.). Mijlocaşul nemţilor le-a arătat fanilor urmările accidentării horror suferite chiar în startul meciului de pe Ramon Sanchez Pizjuan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 5, Sebastian Rode a fost lovit cu crampoanele în frunte de Lundstram și s-a prăbușit sângerând pe gazon. Rode a stat minute bune întins la pământ, sub îngrijirea atentă a medicilor. Fotbalistul lui Eintracht a continuat partida doar după ce i s-a aplicat un bandaj în jurul capului.

VEZI AICI VIDEO CU ACCIDENTAREA SUFERITĂ DE RODE!

Sebastian Rode, imagine teribilă după Frankfurt – Rangers 1-1 (5-4 d.l.d.)

Rode a rezistat pe teren până în minutul 90, când a fost schimbat cu croatul Kritijan Jakic. Şi-a primit medalia de campion şi a primit după noi îngrijiri medicale. Rana i-a fost cusută, iar imaginea postată de Sebastian este una teribilă.

Principalul obiectiv este să câştigi acel lucru (n.r. trofeul)!!! Orice altceva nu mai contează!„, a fost mesajul care a însoţit poza postată de Rode.

Reclamă

Eintracht Frankfurt revine în Liga Campionilor după 62 de ani

Odată cu victoria din finala Europa League, Frankfurt și-a asigurat prezența în UEFA Champions League în stagiunea următoare. Va fi a doua participare pentru Frankfurt în cea mai importantă competiție de cluburi din lume, prima fiind în urmă cu 62 de ani. E cea mai lungă așteptare a unui club între două participări în Liga Campionilor.

Eintracht n-a mai jucat în Liga Campionilor din 1960, când ajungea până în finală, dar era învinsă de Real Madrid în ultimul act. Pentru los blancos au marcat Di Stefano de trei ori și Ferenc Puskas de patru ori.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta este cel de-al doilea trofeu european cucerit de Frankfurt, după Cupa UEFA câștigată în sezonul 1979/1980. În finala din urmă cu 42 de ani, clubul de pe Main a învins conaționala Borussia Monchengladbach.

Rangers a deschis scorul în minutul 57, prin Joe Aribo, și visa la trofeul Europa League. Bucuria scoțienilor a durat însă numai 12 minute. Frankfurt a restabilit egalitatea în minutul 69, prin Rafael Borre. După primele 90 de minute, tabela indica 1-1, iar finala a intrat în prelungiri. Scoțienii s-au aflat aproape să dea marea lovitură chiar în minutul 120, la lovitura liberă executată de căpitanul James Tavernier. Trapp a intervenit însă excelent, iar partida s-a decis la loviturile de departajare. Aaron Ramsey a fost singurul jucător care a ratat la „loteria” penalty-urilor.

Kevin Trapp, eroul lui Eintracht Frankfurt în finala Europa League

Kevin Trapp a fost eroul lui Eintracht Frankfurt în finala Europa League. Portarul de 31 de ani a făcut minuni împotriva lui Rangers şi şi-a ajutat echipa să revină după 62 de ani în UEFA Champions League. I-a lăsat pe Ianis Hagi şi coechipierii săi fără trofeu!

Scoţienii au avut şanse rarisime de a câştiga finala, dar Trapp a fost într-o zi de graţie. În a doua repriză de prelungiri, în minutul 118, a reuşit parada sezonului. A intervenit incredibil în faţa lui Ryan Kent.

Portarul revenit în Bundesliga după ce a fost rezervă la PSG a fost uriaş şi la ultima fază înainte de executarea loviturilor de departajare. A scos din vinclu o lovitură liberă executată impecabil, în minutul 121.

Trapp şi-a continuat evoluţia miraculoasă şi în cel mai dramatic moment. A scos execuţia lui Aaron Ramsey, de la 11 metri. Coechipierii săi au executat impecabil de la punctul cu var şi Eintracht a devenit campioana Europa League.

Reclamă

Aceasta nu este noaptea mea. Este noaptea tuturor. Nu se reduce la un singur jucător, se reduce la o întreagă echipă. În campionat a fost o dezamăgire, pentru că nu ne-am calificat în Europa, dar acum euforia este uriașă. Așteptăm cu nerăbdare Liga Campionilor. Este greu să îţi găsești cuvintele„, a declarat Kevin Trapp la finalul meciului, potrivit uefa.com.

Recomandări
  • Sebastian Rode, imagine teribilă după ce Eintracht Frankfurt a câştigat Europa League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și