Închide meniul

Barcelona – Eintracht Frankfurt 2-3 | Joan Laporta a răbufnit după ce catalanii au fost umiliți în tribunele de pe Camp Nou: ”Ceea ce s-a întâmplat a fost o rușine, e scandalos”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 aprilie 2022, 9:11

Barcelona – Eintracht Frankfurt 2-3 | Joan Laporta a răbufnit după ce catalanii au fost umiliți în tribunele de pe Camp Nou: ”Ceea ce s-a întâmplat a fost o rușine, e scandalos”

Barcelona - Eintracht Frankfurt 2-3 | Joan Laporta a răbufnit

Profimedia Images

Barcelona – Eintracht Frankfurt 2-3. Joan Laporta și-a ieșit din minți când a văzut ce s-a întâmplat în tribunele de pe Camp Nou, la meciul pierdut de Barcelona, în sferturile Europa League, 2-3 cu Eintracht Frankfurt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aproape 30.000 de fani ai nemților au fost prezenți la partida retur din Europa League și și-au încurajat favoriții spre o victorie istorică. Presa din Germania susține că 10.000 de fani ai catalanilor le-ar fi vândut biletele adversarilor.

Barcelona – Eintracht Frankfurt 2-3 | Joan Laporta: ”Ceea ce s-a întâmplat a fost o rușine”

„Nu am reușit să câștigăm și trebuie să acceptăm. Situații ca asta se întâmplă în fotbal. Suntem triști și supărați, dar trebuie să mergem înainte și să luptăm în La Liga. Cel mai îngrijorător este ce am văzut în tribune.

Ceea ce s-a întâmplat a fost o rușine. Nu se poate repeta. Avem o bună parte din informații și avem nevoie de timp să le procesăm și vom lua măsuri. Ce s-a întâmplat este scandalos și rușinos”, a spus Joan Laporta, citat de Mundo Deportivo, după Barcelona – Eintracht Frankfurt 2-3.

Scene fabuloase! Cei 30.000 de fani germani au rămas pe Camp Nou să se bucure alături de jucători

Aproximativ 30.000 de fani nemți au fost prezenți pe stadionul din Catalonia și au creat o atmosferă de vis. La final, jucătorii lui Frankfurt au sărbătorit alături de suporteri pe uriașa arenă a Barcelonei.

Reclamă

După calificarea fabuloasă în semifinale, jucătorii lui Frankfurt au declanșat fiesta alături de miile de fani veniți să asiste pe viu la un meci istoric.

Imaginile extraordinare cu suporterii nemți rămași singuri pe Camp Nou au devenit virale în timp record, după Barcelona – Eintracht Frankfurt.

Reclamă 4 / 0/3

”Mă așteptam să văd 70.000 sau 80.000 de fani ai Barcelonei, dar nu s-a întâmplat așa. Clubul va trebui să investigheze ce s-a întâmplat. Vom vedea ce se va întâmpla cu Pedri, sunt vești proaste (n.r. – despre accidentare). Trebuie să aducem fanii înapoi și să luptăm în continuare, începând de luni.”, a spus Xavi, la finalul meciului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și