Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | FABULOS! Reacția lui Ronald Koeman când a aflat că Giovanni Becali este la pușcărie! Florin Gardoș, dialog de senzație cu antrenorul Barcelonei

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 11 februarie 2021, 12:53

EXCLUSIV AS.ro LIVE | FABULOS! Reacția lui Ronald Koeman când a aflat că Giovanni Becali este la pușcărie! Florin Gardoș, dialog de senzație cu antrenorul Barcelonei

AS.ro

Florin Gardoș a fost invitat la AS.ro LIVE

Tehnicianul olandez a fost surprins să audă că Giovanni Becali este în închisoare, deși vorbise cu el la telefon pentru a negocia transferul lui Gardoș în Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima zi de acolo, a fost senzațională. Nu vorbea foarte bine engleză. M-a invitat la el în birou, doar eu cu el. 

Ronald Koeman: Stai jos, bine ai venit, ce mai face domnul Giovanni?

În momentul ăla m-am blocat. 

Gardoș: Nu prea bine. 
Ronald Koeman: Păi, de ce?

Reclamă

În mintea mea m-am blocat, m-am blocat atunci. Nu am știut ce să-i mai zic. El nu știa. În mintea mea era, dacă-i spun aia, ce se întâmplă?

Gardoș: Știți, nu e în libertate.
Ronald Koeman: Păi cum nu e. Am vorbit cu el la telefon, ieri.
Gardoș: Știți, e totuși domnul Giovanni, poate să dea un telefon.
Ronald Koeman: Nu, nu știam.
Gardoș: Stați liniștit că nu e nicio problemă.

Ăsta a fost primul meu dialog cu Koeman”, a dezvăluit Gardoș la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

VIDEO cu declaraţiile lui Florin Gardoş

Florin Gardoș a dezvăluit cum a ajuns la Southampton

Gardoș a povestit cum a ajuns la Southampton, fiind dorit de Pochettino, și cum a fost în pericol să rateze transferul după plecarea acestuia la Tottenham. Frații Becali au răsuflat ușurați în momentul în care au aflat că va veni Koeman la echipă.

Pe mine m-a dorit Pochettino. Ei mă urmăreau de 7-8 luni. Domnul Giovanni era impresarul meu. M-au urmărit scouterii, ce să vezi. Eu nu apucasem să semnez și Pochettino pleacă la Tottenham. Îți dai seama, am zis că o să cadă și transferul. 

Ei au așteptat să vadă cine vine antrenor. A venit Koeman, au zis: ah, ce bine. Îl cunoșteau. El avea în minte doi fundaș centrali, unul nu a acceptat oferta și a zis: dacă l-a urmărit clubul, îl luăm pe Gardoș”, a povestit Gardoș la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declarațiile lui Florin Gardoș

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și