Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Explicaţiile lui Noni Cârciumărescu, antrenorul care i-a înjurat pe juniorii care au primit 7 goluri de la Florin Costea. Decizia luată de conducerea lui Juventus Bascov

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 aprilie 2023, 20:58

Reclamă

Explicaţiile lui Noni Cârciumărescu, antrenorul care a înjurat juniorii lui Juventus Bascov

Noni Cârciumărescu / AntenaSport

Au apărut explicaţiile lui Noni Cârciumărescu, antrenorul de la Juventus Bascov care i-a înjurat pe juniorii care au primit 7 goluri de la Florin Costea. Puştii au refuzat să iasă de pe teren şi au fost învinşi cu 22-0 de ARO Muscelul Câmpulung, în Liga 4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cârciumărescu, antrenorul care i-a injurat ca la uşa cârciumii pe puştii obligaţi să joace două meciuri în patru ore, a fost suspendat de conducerea care a pus la cale planul interzis de regulament.

Explicaţiile lui Noni Cârciumărescu, antrenorul care a înjurat juniorii lui Juventus Bascov

Ia şi joacă, dacă aţi vrut să jucaţi!” şi „Nu are nimic, lasă, că nu mai jucaţi!„, a urlat Noni la tinerii fotbalişti, în timpul meciului în care a purtat o discuţie „aprinsă” la telefon şi cu conducătorii clubului. La două zile distanţă, a explicat ce s-a întâmplat.

Au avut această bucurie, că au debutat în liga a patra„, s-a amuzat antrenorul.

Aceasta a fost explicaţia lui Noni Cârciumărescu, antrenorul care i-a obligat pe juniorii de la Juventus Bascov să joace în locul seniorilor, imediat după ce au terminat un meci la U19. „Au debutat in liga a patra. Nu e ruşine!„, a mai spus el.

Reclamă

E aşa greu să prinzi mingea? Ce dracului eşti aşa dobitoc!?„, a ţipat Cârciumărescu, pe finalul meciului, la puştiul dintre buturile lui Juventus Bascov.

N-am avut portarul bun, pentru că dacă aveam portarul bun… hmmm„, a glumit acum tehnicianul.

Puştii au refuzat ordinul antrenorului care le-a cerut să se dea accidentaţi, să iasa de pe teren, iar echipa lor să piardă la „masa verde”. Lui Florin Costea i s-a făcut milă, s-a oprit la şapte goluri iar, după pauză, Câmpulung a mai marcat doar de patru ori în meciul câştigat cu 22-0.

Reclamă 4 / 0/3

Da, am vrut să-i scot de pe teren. Era de ajuns un 7-0, 8-0. Nu aşa, pentru că copiii n-au mai putut. Şi atunci nu trebuie să te comporţi aşa„, a recunoscut antrenorul lui Bascov.

Conducerea l-a suspendat pe Cârciumărescu.

Este numai vina mea, îmi cer scuze. Eu nu prea am făcut lucruri de astea„, a ţinut să afirme Noni Cârciumărescu.

Florin Costea a marcat 7 goluri

Echipa lui Florin Costea nu a avut nicio emoție la meciul de liga a 4-a, ba chiar a făcut spectacol. ARO Muscelul Câmpulung a înscris de 22 de ori, trimițând balonul în poartă la aproape fiecare atac. La pauză scorul a fost 18-0, iar gazdele au continuat recitalul și în partea secundă. Florin Costea a înscris de 7 ori, Măzărache a punctat și el de 4 ori, iar Nilă de 3 ori.

Primul unsprezece al lui ARO Muscelul Câmpulung: 12. Tănase – 17. Chirciu, 20. Leca, 2. Heroiu – 16. R. Cicu, 14. Dascălu, 10. David, 21. Neagu – 9. Jenaru, 3. Costea, 7. Măzărache
Rezerve : 1. Dumitrică, 13. Nilă, 11. Horvat, 8. Robu, 5. Butac, 6. Ciobanu, 25. Delcea, 15. A. Cicu, 23. Koci

ARO Muscelul e lider detașat în Liga a 4-a Argeș. Are 21 de victorii în tot atâtea meciuri disputate și a strâns 63 de puncte, având un golaveraj incredibil: 127-10. Juventus Bascov e pe locul 10, cu 21 de puncte.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și