Închide meniul

EXCLUSIV | Victor Piţurcă l-a dat de gol pe Gigi Becali. "El putea să fie în continuare patronul Stelei". Ce au discutat cei doi + De ce nu va juca FCSB în Ghencea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2021, 20:45

EXCLUSIV | Victor Piţurcă l-a dat de gol pe Gigi Becali. "El putea să fie în continuare patronul Stelei". Ce au discutat cei doi + De ce nu va juca FCSB în Ghencea

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali putea fi în continuare patronul Stelei, susţine Victor Piţurcă

Gigi Becali este în conflict cu Armata, dar Victor Piţurcă spune că pierderea brandului Stelei şi transformarea în FCSB i-a convenit de minune omului de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă, despre Gigi Becali: "El putea în continuare să fie patronul Stelei"

"FSCB-ul e FCSB-ul, Steaua este Steaua. Ce război? Nu mai e niciun război. Şi în discuţia pe care am avut-o cu el mi-a spus: 'Băi, Piţi, eu vorbesc, dar eu sunt mulţumit cu echipa care o am eu. Steaua este altceva, brandul e mare, nu pot să fac ce vreau eu. Aveam probleme, nu eram liniştit'.

El putea în continuare să fie patronul Stelei, dar când eşti patronul Stelei e cu totul altceva. Nu mai e echipa ta, e echipa suporterilor. Eu cred că îi este bine lui aşa cum este", a declarat Victor Piţurcă, în exclusivitatea pentru AntenaSport.

Victor Piţurcă nu crede că Gigi Becali este interesat de stadionul Ghencea

Piţurcă este convins că în realitate Becali nu este interesat nici de noul stadion Steaua din Ghencea.

"Gigi declară că vrea să joace, că a făcut el, dar eu sunt convins că nu-şi doreşte să joace acolo. Pentru ce să joace când are stadionul mare (n.r. Arena Naţională)?", a mai spus Piţurcă.

Reclamă

Piţi vrea să îşi ajute fostul club, alături de care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, ca jucător. Steaua are nevoie de investitori pentru a putea reveni în prima ligă.

"Dacă aş putea şi o să am posibilitate asta, cu siguranţă o să-i îndrum spre Steaua. Fotbalul din România are nevoie de acest brand", a promis Piţurcă.

Piţurcă este dispus să o ajute pe Steaua şi cu experienţa sa de antrenor, dar doar în Liga 1. "În România, nu ştiu cu ce echipă aş putea să am un obiectiv. Este Steaua Bucureşti care probabil că va reveni în primul eşalon, atunci vom vedea dacă va fi nevoie de mine, cu siguranţă mă voi implica. Este singurul club unde mă voi implica", a mai spus Piţurcă, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • De ce nu a vrut Gigi Becali să rămână patronul Stelei
  • Dezvăluirea lui Victor Piţurcă

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:17 AC Milan – Inter LIVE SCORE (21:45). Simone Inzaghi poate câștiga titlul în „Derby della Madonnina”! Echipele probabile 20:03 Lotul preliminar al României pentru Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A. Meciurilor tricolorilor, LIVE în AntenaPLAY 19:42 Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Planul gândit de echipa din Ștefan cel Mare 19:26 „Eu conduc!” Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă! A „tunat” înainte de Botoșani – Dinamo 18:50 „Și eu aș încerca asta” Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari! Declarația prin care a uimit pe toată lumea 18:26 Joan Laporta, anunţ „bombă” la 12 ore după El Clasico! Cere să se REJOACE Real Madrid – Barcelona şi a găsit precedentul 18:19 Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj! Numele pe care i le-a „pus pe masă” lui Neluțu Varga 18:00 Oțelul Galați va avea un nou stadion de 100 de milioane de euro! Veste uriașă pentru Dorinel Munteanu: „Va avea 30.000 de locuri” 17:52 OFICIAL | Fabio Cannavaro a semnat cu Udinese! Fostul Balon de Aur, adus pentru a obţine salvarea de la retrogradare 17:41 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și