Închide meniul

Fanii lui FCSB au pus tunurile pe un jucător după umilinţa cu Şahtior Karagandy. „Câte meciuri trebuie să mai facă praf? Ajunge!”

Reclamă

Publicat: 29 iulie 2021, 21:22

Fanii lui FCSB au pus tunurile pe un jucător după umilinţa cu Şahtior Karagandy. „Câte meciuri trebuie să mai facă praf? Ajunge!

Andrei Vlad, criticat în termeni duri

Profimediaimages

Andrei Vlad este titularul lui Dinu Todoran care a fost fost făcut praf de suporteri după eşecul la lovituri de departajare. Gafa portarului de 22 de ani, din minutul 11, a fost taxată dur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui FCSB au pus tunurile pe Andrei Vlad

Reacţiile susţinătorilor vicecampioanei României au fost categorice. Aceştia i-au cerut lui Gigi Becali să îl scoată dintre buturi şi să transfere un portar.

Ce trebuie să se mai întâmple cu acest Vlad, câte meciuri trebuie să mai facă praf??? La meciurile cu miză a clacat aproape de fiecare dată…decisiv

Iese din nou la rampă Messi al portarilor şi Creţu super fundaş dreapta. O pasă nu dă. Nu mai vorbim de centrările lui Tănase şi Moruţan… ce să-i vinzi, trebuie să fie orbi ăia să dea banii

Gigi, ai calculat ce sume importante ai pierdut pe mâna lui VLAD? Acest Messi al portarilor!

Reclamă

Bravo Vlad, o să ne termini a 3-a calificare în cupele europene!! Anul trecut la gafa cu Craiova… după aceea, dacă apăra Straton, luam campionatul!! Dar asta e, bravo Messi al portarilor

Vă rugam, un portar serios… e al 3-lea an, schimbaţi-l mai repede. Ajunge!

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Vlad, gafă de proporţii în Şahtior Karagandy – FCSB 2-1 (5-3 d.l.d)

Portarul vicecampioanei României a făcut o gafă uriaşă în startul meciului Şahtior Karagandy – FCSB, din a doua manşă a turului 2 preliminar din UEFA Conference League.

Goalkeeper-ul de 22 de ani a avut o intervenţie ratată la şutul lui Stefan Bukorac. A respins în faţă execuţia de la distanţă a mijlocaşului advers.

Andrei Vlad le-a făcut astfel un „cadou” jucătorilor din Kazahstan. Mingea care l-a lovit în piept pe portarul lui FCSB a ajuns la Mikhail Gabyshev, care a înscris cu uşurinţă.

FCSB a fost eliminată, în turul doi preliminar al Conference League, de echipa din Kazahstan Şahtior Karagandy, scor 5-3 la loviturile de departajare, în meciul retur disputat în Armenia, la Erevan.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și