Închide meniul

FC U Craiova vrea doi atacanţi de naţională! Transferurile pregătite de Adrian Mititelu pentru Adi Mutu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2021, 18:33

FC U Craiova vrea doi atacanţi de naţională! Transferurile pregătite de Adrian Mititelu pentru Adi Mutu

Cum a ajuns Adrian Mutu să bată palma cu FRF pentru postul de selecționer

Hepta

FC U Craiova vrea doi atacanţi de naţională, cu care să îl convingă pe Adi Mutu să semneze contractul cu echipa din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova vrea doi atacanţi de naţională

Primul nume pe listă, potrivit digisport.ro, este Gicu Grozav. În vârstă de 30 de ani, acesta ar putea semna liber de contract cu oltenii şi este dorit de Mutu.

Echipa lui Gicu Grozav, Diosgyor, tocmai a retrogradat din prima ligă a Ungariei. Grozav are 29 de meciuri la naţională şi a marcat 5 goluri. El a mai jucat în România la Unirea Alba Iulia, Universitatea Cluj, Petrolul și Dinamo.

FC U Craiova este interesată şi de serviciile lui Raul Rusescu, potrivit aceleiaşi surse. Atacantul, cu 10 prezenţe şi 1 gol la echipa naţională, îşi termină contractul cu Academica Clinceni.

În vârstă de 32 de ani, Rusescu a marcat 6 goluri în actuala ediţie din Liga 1. El a câştigat de trei ori campionatul: cu Unirea Urziceni (2009) şi FCSB (2013 şi 2014).

Reclamă

Adrian Mutu, despre FC U Craiova: „Este o echipă super-interesantă”

Adrian Mutu a confirmat încă de ieri negocierile cu FC U Craiova. „Ce pot să vă spun eu acum e că sunt în negocieri cu mai multe echipe. Este şi FC U printre acele echipe. Sunt în negocieri şi vom vedea ce se va întâmpla.

Pe listă este şi FC U Craiova 1948, care este o echipă super-interesantă. Ce pot să spun e că vreau să antrenez un club, cu un proiect serios, care vrea să facă performanţă, cum vreau şi eu”, a spus Mutu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Oltenii îl aşteaptă cu braţele deschise pe „Briliant”. „Negociem cu Adi Mutu, opțiunea noastră asta e, vedem cum decurg negocierile. El a zis că FC U Craiova este o opțiune serioasă, vedem în zilele următoare. El e prima opțiune, mai avem variante de rezervă. În 2-3 zile se definitivează dar, în proporție de 80-90%, la sfârșitul săptămânii avem antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

Avem mare încredere în el, are maturitatea necesară, m-a impresionat în discuțiile despre fotbal. Este dornic să muncească, majoritatea antrenorilor sunt delăsători, mai ales cei care au făcut performanțe în trecut. Mutu se pliază pe proiectul nostru.

Nu știu dacă e dinamovist, acum câțiva ani declara că în copilărie ținea cu Craiova, iar acum fotbalul e mai profesionist, fosta echipă nu e un criteriu pentru alegerea antrenorului„, a declarat Adrian Mititelu Jr pentru digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și