Închide meniul

FCSB – CFR Cluj | Edi Iordănescu se consultă cu "departamentul de monitorizare a arbitrilor". Mesaj pentru Gigi Becali înainte de Paşte. "Regret că am făcut asta"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 mai 2021, 15:55

FCSB – CFR Cluj | Edi Iordănescu se consultă cu "departamentul de monitorizare a arbitrilor". Mesaj pentru Gigi Becali înainte de Paşte. "Regret că am făcut asta"

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Edi Iordănescu a lăudat-o pe FCSB înaintea derby-ului de luni cu CFR Cluj

Iordănescu le-a cerut scuze înainte de Paşte celor pe care i-a supărat şi a spus că "a trăit mai apăsat în ultima perioadă". Gigi Becali este printre cei cu care a avut dialoguri tăioase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: "Regret supărările pe care le-am mai provocat în stânga şi-n dreapta"

"Pot să spun că am trăit aşa, mai apăsat, ultima perioadă. Chiar regret supărările pe care le-am mai provocat în stânga şi-n dreapta. Asta este, se întâmplă, dar îmi pare rău pe cine am mai supărat. Cred că aşa trebuie să gândim cu toţii", a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu FCSB.

Antrenorul lui CFR Cluj spune că echipa sa nu este favorită în derby-ul de luni, deşi FCSB a pierdut ultimele două meciuri.

"Teoretic, da (n.r. suntem favoriţi). Practic, nu. Pentru că şi noi am pierdut cu Craiova. A fost şi o frustrare mare la mijloc, pentru că consideram că nu meritam. Ba chiar meritam să câştigăm. Şi totuşi am făcut un rezultat foarte pozitiv cu Botoşani, echipa a avut o reacţie bună.

Suntem conştienţi că FCSB a dominat competiţia ca şi clasare în clasament pentru o perioadă foarte lungă şi, chiar dacă în ultimele două jocuri nu au fost rezultate pozitive pentru ei, suntem conştienţi că e o echipă foarte valoaroasă a competiţiei, cu mulţi jucători cu calitate individuală şi în orice moment pot pune probleme. Va fi un derby", a mai spus antrenorul clujenilor. 

Reclamă

FCSB – CFR Cluj | Edi Iordănescu: "Trebuie să facem un meci aproape perfect"

Edi Iordănescu le-a cerut jucătorilor săi concentrare maximă şi spune că lupta la titlu va continua indiferent de rezultatul de luni.

"Trebuie să dăm totul, să facem un meci aproape perfect ca să avem speranţe pentru un rezultat pozitiv. Indiferent de rezultat, lupta merge înainte, e o luptă în trei. Vedeţi cât de repede se schimbă percepţia. Un rezultat bun şi lumea te vede sus, un rezultat mai puţin bun şi deja îţi taie şansele. Nu se pune problema aşa. Sunt puncte multe puse în joc", consideră Edi Iordănescu.

Antrenorul campioanei a dezvăluit că pregăteşte meciurile şi în funcţie de predispoziţia arbitrilor la acordarea cartonaşelor şi de felul în care aceştia tolerează sau nu jocul agresiv. Iordănescu a refuzat în schimb să îl mai atace pe Ovidiu Haţegan, contra căruia CFR a depus memoriu.

Reclamă 4 / 0/3

"În timp s-au strâns anumite lucruri şi aici mă opresc. (…) E un subiect care nu mă preocupă. Există un departament în cadrul clubului care se ocupă cu monitorizarea arbitrajelor şi o face pentru că e nevoie. În mai multe momente, am mers şi am solicitat anumite analize ale arbitrilor", a mai spus Iordănescu. 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” Vezi toate știrile
Citește și