Închide meniul

Adrian Mutu a vorbit cu Laurenţiu Reghecampf, până să semneze cu Neftchi Baku: „Ne ştim de când eram copii!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 iulie 2023, 14:37

Adrian Mutu a vorbit cu Laurenţiu Reghecampf, până să semneze cu Neftchi Baku: „Ne ştim de când eram copii!

Adrian Mutu a vorbit cu Laurenţiu Reghecampf, până să semneze cu Neftchi Baku

Adrian Mutu, în timpul unui interviu pentru Nftchi/ Neftchi TV

Adrian Mutu a dezvăluit că a vorbit cu Laurenţiu Reghecampf, până să semneze cu Neftchi Baku. „Briliantul” susţine că Reghe i-a oferit câteva detalii despre clubul azer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a semnat cu Neftchi Baku un contract valabil pe două sezoane. Acesta a părăsit-o pe Rapid, cu doar câteva zile până să înceapă noul sezon de Liga 1.

Adrian Mutu a vorbit cu Laurenţiu Reghecampf, până să semneze cu Neftchi Baku

Adrian Mutu a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Neftchi Baku, mărturisind că oferta a primit-o în urmă cu câteva săptămâni. Acesta le-a transmis şi un mesaj fanilor, mărturisind că îşi doreşte să o ducă pe Neftchi înapoi în top.

„S-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni. Nu au durat mult negocierile. Totul s-a întâmplat repede. Când am primit oferta, am început să caut ceea ce înseamnă clubul Neftchi. Este cel mai mare din Azerbaidjan, ştiu că are cei mai înfocaţi fani.

(N.r. Despre Laurenţiu Reghecampf) Suntem prieteni de mult timp. L-am întrebat lucruri generale despre club. Nu prea multe, vreau să descopăr lucrurile eu. Aşa cum le-am spus jucătorilor, le spun şi fanilor, să anuleze tot ce s-a întâmplat înainte, acum începe un nou proiect. Sunt fericit să fiu aici, îmi doresc să reuşesc.

Reclamă

Ne ştim de când eram copii. Am început să jucăm fotbal împreună. Nu am avut şansa să vrobesc prea multe lucruri cu el. Nu am nevoie să vorbesc cu nimeni, Neftchi este un club foarte mare. Ştiam despre el, pentru mine e o şansă foarte mare. O iau foarte în serios, sper să obţin lucruri măreţe. Suntem la început, e mult de muncă.

Prima impresie a fost foarte bună. Ştiam jucătorii, m-am uitat la multe meciuri. Să fiu sincer, trebuie să muncim. Avem ambiţii mari anul acesta. Am nevoie de timp să analizez jucătorii, mai avem nevoie de alţii. Avem meciuri şi în Europa. Pentru a fi competitivi, trebuie să avem un grup mare.

Sunt pregătit 100%. Chiar dacă am şapte ani experinţă ca antrenor, am 20 de ani de experinţă ca jucător. Am avut norocul să cunosc multe culturi. Nu e problemă adaptarea la mine. Sunt gata să duc Neftchi înapoi în top.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mi-e frică de presiune, mă motivează mai tare. La toate cluburile mari e presiune. Vom da totul pentru acest club”, a declarat Adrian Mutu, pentru contul oficial al celor de la Neftchi Baku.

Adrian Mutu a condus primul antrenament la Neftchi Baku

Adrian Mutu a condus primul antrenament din postura de antrenor al lui Neftchi Baku. „Briliantul” şi-a cunoscut noii jucători, pe care îi va antrena în următoarele două sezoane. Acesta a susţinut prima sesiune de pregătire, alături de staff-ul său.

Pe conturile oficiale ale celor de la Neftchi Baku, au apărut mai multe fotografii care îl surprind pe Adrian Mutu la primul antrenament la formaţia azeră.

„Prima zi alături de noul antrenor, Adrian Mutu. Zâmbete pe feţe!”, se arată în postarea azerilor, postare în care Adrian Mutu este surprins extrem de zâmbitor.

De asemenea, azerii au anunţat şi cine va face parte din staff-ul lui Adrian Mutu. Alin Nicolae Chiţa (antrenor secund), Bogdan Pătraşcu (analist), Miodrag Todorov (preparator fizic) şi Mihai-Gavril Nadaban (antrenor cu portarii) vor fi alături de „Briliant” la Neftchi Baku.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului Vezi toate știrile
Citește și