Închide meniul

Alertă înainte de Franța – Scoția! Mobilizare generală din partea forțelor de ordine, după atentatul terorist de la Bruxelles

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 octombrie 2023, 14:59

Alertă înainte de Franța – Scoția! Mobilizare generală din partea forțelor de ordine, după atentatul terorist de la Bruxelles

Alertă înainte de Franța - Scoția! Mobilizare generală din partea forțelor de ordine

Poliția pe străzile din Bruxelles, după atentatul terorist/ Profimedia

Alertă înainte de Franța – Scoția. Numărul forțelor de ordine s-a dublat, ca urmare a atentatului terorist de la Bruxelles, de dinaintea partidei Belgia – Suedia, atentat soldat cu doi morți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doi suporteri suedezi au fost uciși pe stradă, în centrul Bruxelles-ului, de către un terorist care a fost ulterior ucis de către polițiști. Partida a fost întreruptă, iar naționala Suediei a părăsit de urgență Belgia.

Alertă înainte de Franța – Scoția

Dispozitivul de securitate prevăzut pentru meciul amical de fotbal dintre selecţionatele Franţei şi Scoţiei, programat marţi seară la Villeneuve-d’Ascq, a fost dublat ca urmare a atentatului care a avut loc luni la Bruxelles, a anunţat Ministerul francez de Interne, citat de L’Equipe

Doi suedezi au fost împuşcaţi mortal de un atacator, într-un posibil act terorist, înaintea partidei dintre selecţionatele Belgiei şi Suediei din preliminariile EURO 2024, care a fost oprită la pauză şi nu s-a mai reluat.

În cursul nopţii, controalele la frontiera franco-belgiană au fost întărite, pentru a preveni o eventuală fugă a principalului suspect, care a fost anihilat marţi dimineaţă, notează agerpres.ro.

Reclamă

Conform L’Equipe, 600 de membri ai forţelor de ordine vor fi desfăşuraţi în jurul stadionului Pierre-Mauroy din Villeneuve-d’Ascq. Iniţial, securitatea meciului trebuia să fie asigurată de trei unităţi mobile ale jandarmeriei franceze, fiecare având în componenţă câte 80 de jandarmi, însă numărul acestora a fost dublat, fiind completat cu efective locale.

În schimb, nu există preocupări speciale legată de situaţia din tribune, chiar dacă sunt aşteptaţi 1.700 de scoţieni, însă meciul nu a fost clasificat drept unul de risc ridicat de către Divizia naţională de luptă împotriva huliganismului.

Momente emoționante pe stadion, la Belgia – Suedia

Au fost momente emoționante pe stadion, la duelul dintre Belgia și Suedia. Fanii belgieni și-au arătat solidaritatea față de nordici, după ce doi suporteri suedezi au fost omorâți în plină stradă, în Bruxelles, în urma unui atac terorist.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după ce partida a fost întreruptă, fanii au mai rămas preț de câteva zeci de minute pe stadion, pentru a putea fi evacuați în siguranță. Pe ecranele de pe arena din Bruxelles a apărut mesajul „Pace”, iar fanii belgieni și-au arătat solidaritatea printr-un gest superb.

Suporterii au aprins luminile telefoanelor mobile, astfel transmițându-și toate gândurile bune către fanii suedezi.

Conform protocolului UEFA, meciul va trebui să fie rejucat. Suedia este eliminată şi nu mai are de jucat decât puncte pentru coeficient.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și