Închide meniul

Alex Cicâldău, dorit de Mirel Rădoi în Emirate! Şi Universitatea Craiova îl vrea pe mijlocaş! Ce oferte are pe masă jucătorul

Bogdan Stănescu Publicat: 9 iulie 2023, 19:44

Reclamă
Alex Cicâldău, dorit de Mirel Rădoi în Emirate! Şi Universitatea Craiova îl vrea pe mijlocaş! Ce oferte are pe masă jucătorul

Alex Cicâldău, dorit de Mirel Rădoi în Emirate

Alexandru Cicâldău, într-un meci pentru Galatasaray / Profimedia Images

Alex Cicâldău e dorit de Mirel Rădoi la Al-Bataeh, în Emiratele Arabe Unite. Oferta arabilor e mult mai tentantă decât cea pe care o face Mihai Rotaru pentru a-l convinge să semneze cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Cicâldău are contract până în vara lui 2026 cu Galatasaray, dar formaţia turcă vrea să renunţe la mijlocaş. Cicâldău are un salariu foarte mare, de 800.000 de euro pe sezon.

Alex Cicâldău, dorit de Mirel Rădoi în Emirate!

Potrivit fanatik.ro, Galatasaray ar fi dispusă să îl cedeze şi gratis pe Alex Cicâldău. Mijlocaşul român de 26 de ani e cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com.

Sursa citată notează că formaţia Al-Bataeh, antrenată de Mirel Rădoi, i-a propus lui Cicâldău un salariu de circa 500.000 de euro pe sezon.

Mihai Rotaru îl tentează pe Alex Cicâldău cu un salariu anual de 250.000 de euro. Patronul Universităţii Craiova este dispus să facă un efort financiar considerabil pentru a obţine semnătura fostului său jucător.

Reclamă

Şansele ca Cicâldău să se întoarcă în România sunt reduse. Mijlocaşul, care are 26 de selecţii în naţionala mare a României, este dorit şi de Istanbul Başakşehir. Şi această echipă îi oferă un salariu de 500.000 de euro pe an lui Cicâldău.

Antrenorul lui Galatasaray, mesaj clar despre Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău! Ce se va întâmpla cu cei doi români

Antrenorul lui Galatasaray a transmis un mesaj clar despre Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău. Okan Buruk a declarat că cei doi internaţionali români vor reveni la formaţia turcă, în această vară, după ce împrumuturile lor vor expira.

Antrenorul turcilor de la Galatasaray îşi face planurile pentru sezonul viitor, după ce în această stagiune, echipa sa a reuşit să câştige titlul în Superlig.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă Cicâldău şi Moruţan, alţi trei jucători vor reveni din îmrpumuturi la Galatasaray, iar cel care a intrat în atenţia lui Buruk este Mustafa Mohammed, cel care a evoluat la Nantes în sezonul trecut.

Taylan, Emre, Mustafa Mohammed, Moruțan, Cicâldău se vor întoarce din împrumuturi. Vom evalua acești jucători după sosirea lor. În prezent, au plecat atacanții Mauro Icardi și Bafetimbi Gomis. Dacă nu va veni altcineva, vrem să-l evaluăm pe Mohammed Mostafa”, a declarat Okan Buruk, conform presei din Turcia.

Olimpiu Moruţan este dorit de o echipă din Serie A

Olimpiu Moruţan este gata de un transfer în Serie A! Galatasaray şi-a dat acordul pentru mutarea internaţionalului român la Salernitana. Moruţan a evoluat ultima data la Pisa, în Serie B, sub formă de împrumut de la formaţia turcă.

Salernitana şi-a manifestat interesul pentru Olimpiu Moruţan, însă oficialii italieni aşteptau răspunsul celor de la Galatasaray, formaţie de care aparţine mijlocaşul român.

Turcii se pare că ar fi de acord cu un transfer al internaţionalului român la formaţia din Serie A, a anunţat presa din Turcia în urmă cu ceva timp.

Salernitana şi Galatasaray se pare că vor face un schimb de jucători. Olimpiu Moruţan va merge în Serie A, iar la formaţia din Turcia va merge Erik Botheim, un vârf norvegian de 23 de ani.

Internaţionalul român, convocat şi de Edi Iordănescu la echipa naţională, a bifat 36 de meciuri pentru formaţia de Serie B, reuşind să marcheze şase goluri şi să ofere opt assist-uri.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și