Închide meniul

Anamaria Prodan, mesaj special după ce a intermediat transferul lui Nicolae Stanciu la Wuhan Three Towns. Ce i-a transmis internaționalului român

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 februarie 2022, 17:14

Anamaria Prodan, mesaj special după ce a intermediat transferul lui Nicolae Stanciu la Wuhan Three Towns. Ce i-a transmis internaționalului român

Nicolae Stanciu este noul jucător al chinezilor de la Wuhan

Profimediaimages

Anamaria Prodan a intermediat transferul internaționalului român și a postat o imagine alături de Stanciu imediat, imediat după ce s-au parafat actele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, lângă Nicolae Stanciu la semnarea contractului cu Wuhan

Mult succes Nicolae Stanciu la Wuhan Three Town Football Club. Echipa perfectă!„, a transmis agentul de jucători pe contul ei de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Și mijlocașul care are o cotă de 7 milioane de euro a avut o primă reacție. Acesta a surprins pe toată lumea și le-a vorbit în chineză fanilor.

Reclamă

Sunt Nicolae Stanciu și sunt fericit să semnez cu Wuhan. Sper să facem multe lucruri minunate și să îi face pe fani fericiți”, le-a transmis Stanciu fanilor, după ce i-a salutat în chineză.

Stanciu va juca trei ani la nou-promovată, perioadă în care se va îmbogăți. Internaționalul român va încasa un salariu anual de 2.5 milioane de euro, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță. 500.000 de euro va primi dacă Wuhan câștigă titlul! Cehii care au renunțat la Stanciu primesc 4 milioane de euro.

Anamaria Prodan speră ca Nicolae Stanciu să fie convocat de Edi Iordănescu

Impresarul anunță că nu se pune problema ca mijlocașul să nu mai poată fi convocat la națională. Chiar l-a sfătuit să vină din China de fiecare dată când va fi chemat de Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

I-am zis să nu renunțe la națională. Poate să joace pentru România și dacă este în China, o fac și alții care sunt în Arabia Saudită sau în alte țări.

Dacă ar renunța și Stanciu la națională ar fi o mare problemă pentru noi. Și așa suntem în cap”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Edi Iordănescu, anunţ ferm despre viitorul lui Nicolae Stanciu

Edi Iordănescu a dat asigurări că Nicolae Stanciu rămâne un jucător de bază la naţionala României, deşi s-a transferat în China. Stanciu a plecat de la Slavia Praga şi a semnat cu gruparea din Wuhan.

Mi-e greu să ajung în China, dar pentru mine nu iese din cărți și rămâne sută la sută la echipa națională. E un jucător valoros și avem nevoie de el. Oricum, ne avantajează și programul. Da, patru meciuri în 12 zile. Îți trebuie o strategie diferită și nu poți să mergi pe aceeași structură de echipă, chiar dacă eu îmi doresc omogenitate. Chiar dacă era la Slavia, Nicușor nu putea să joace în toate patru. Abordăm diferit! Nu vom evolua cu el în primul meci, îi dăm timp de acomodare și îl folosim în jocurile doi și trei, sau doi și patru, sau trei și patru„, a spus, săptămâna trecută, Edi Iordănescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și