Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Andrei Ciolacu, dezvăluire uluitoare despre Singapore, cea mai civilizată țară în care a jucat: „Acolo, guma de mestecat e interzisă!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 mai 2022, 16:53

Andrei Ciolacu, dezvăluire uluitoare despre Singapore, cea mai civilizată țară în care a jucat: „Acolo, guma de mestecat e interzisă!

Andrei Ciolacu a făcut o dezvăluire uimitoare despre perioada petrecută în Singapore

Andrei Ciolacu a jucat pentru Warriors FC, în Singapore / Instagram Andrei Ciolacu

Andrei Ciolacu, dezvăluire uluitoare despre Singapore, cea mai civilizată țară în care a jucat. Atacantul român a evoluat acolo în urmă cu 4 ani, pentru Warriors FC. Fostul jucător al Rapidului a povestit regulile extrem de stricte la care sunt supuși cetățenii din Singapore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciolacu a început fotbalului în Giulești, iar recent a ajuns în Malta, la FC Floriana. De-a lungul carierei, atacantul de 29 de ani a jucat în mai multe țări, precum Polonia, Georgia și Italia.

Andrei Ciolacu, dezvăluire uluitoare despre Singapore, cea mai civilizată țară în care a jucat

Andrei a avut o scurtă perioadă în care a evoluat și în Singapore, la Warriors FC. Acolo, jucătorul cu 66 de apariții în tricoul Rapidului s-a „lovit” de o listă lungă și foarte riguroasă de reguli pe care locuitorii erau obligați să le respecte. Cea mai dură dintre ele se referă la mestecatul gumei.

În Singapore, acest obicei este strict interzis. Invitat la AS.ro LIVE, Ciolacu a povestit cum s-a ajuns la această decizie incredibilă.

„În primul rând, părerea mea este că mentalitea este primul lucru care trebuie schimbat pentru a progresa într-o țară. În Singapore, au o mentalitate foarte bine structurată. Știți că e eterna sintagmă ‘se face educație doar cu biciul’. Dar la ei a funcționat acest lucru, și la propriu și la figurat. Pentru că au amenzi foarte mari.

Reclamă

Dacă arunci o hârtie pe jos sau un gunoi, sunt camere peste tot. 500 de dolari este cea mai mică amendă. Îți vine acasă, cu poză cu tot. A pățit-o un coleg care a traversat pe roșu, la 3 dimineața. I-au venit acasă poza și amenda de 500 de dolari. La fel, un lucru inedit, guma de mestecat e interzisă acolo.

Pentru că o lipeau sub scaune sau la metrou, la senzori. Acolo, metroul circulă singur, nu există conductori. Trenurile sunt automate, vin la distanță de 3-4 minute. Și lipeau copiii gumă de mestecat pe senzori și nu se mai închideau ușile metroului. Și au zis ‘A, da? Atunci fără gumă de mestecat în Singapore până vă cumințiți!'”, a povestit Andrei Ciolacu, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Ciolacu a adunat 15 meciuri în tricoul celor de la Warriors FC, reușind să înscrie 7 goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Ciolacu a fost întrebat și despre diferența dintre fotbalul românesc și cel din Malta.

„N-aș vrea să spun, deși se aude tot mai des… că fotbalul românesc e în scădere foarte mare în ultima vreme. Dar pot să spun clar că fotbalul maltez e într-o creștere constantă și programată. Consider că totul merge spre bine atunci programezi etapele.”, a mai spus atacantul român.

Andrei Ciolacu, sunat de jucătorii din Liga 1: „Vreau să vin și eu în Malta!”

În prezent, Andrei Ciolacu joacă la FC Floriana, un club cu un lot evaluat la 4 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Campionatul Maltei trimite o echipă în calificările UEFA Champions League şi alte două în calificările Conference League.

„Mă sună de trei ori pe săptămână jucători din Liga 1 care îmi spun „Andrei, du-mă acolo, vreau să vin!” Sunt jucători din Liga 1 care vor să joace acolo. Ei mă sună. Cu mulţi dintre ei sunt prieten, dar mulţi dintre ei îşi doresc stabilitate, linişte, o viaţă frumoasă şi performanţă. Anul viitor, joci în cupele europene.

Fac un pariu cu tine că în maximum 2-3 ani vom vedea o echipă din Malta în grupele competiţiilor europene. Primul exemplu l-am avut anul trecut, cu o echipă din Gibraltar, în grupele Conference League”, a spus Andrei Ciolacu, pentru Antena Sport.

Andrei Ciolacu, prezent la inaugurarea noul stadion din Giulești

Ciolacu a recunoscut că s-a „furişat” la inaugurarea noului Stadion Rapid. A plecat cu avionul, fără să îi anunţe pe cei de la club.

„Am avut meci, am luat primul zbor şi am fost acolo. Nu voiam să am probleme aici la club, să zică „ce faci, mă, tu eşti la noi şi te duci la alte echipe?”. Era cazul să aibă şi Rapid un stadion.

Reclamă

Vedem ce se întâmplă la Dinamo. Eterna dilemă e că tot sunt nemulţumiţi rapidiştii că sunt locuri prea puţine. Măcar să fie lume meci de meci şi când sunt meciuri tari, care depăşesc, să joace pe Arena Naţională”, a mai spus Ciolacu.

Recomandări
  • Andrei Ciolacu, dezvăluire uluitoare: „În Singapore, guma de mestecat e interzisă!”
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și