Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Andrei Ciolacu face dezvăluiri despre Liga 1: „Mă sună jucătorii care vor să joace în Malta”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 mai 2022, 14:22

Andrei Ciolacu face dezvăluiri despre Liga 1: „Mă sună jucătorii care vor să joace în Malta

Andrei Ciolacu face dezvăluiri despre Liga 1

Andrei Ciolacu, în tricoul lui FC U Craiova 1948 / Hepta

Andrei Ciolacu face dezvăluiri despre Liga 1! Fostul jucător al Rapidului susţine că este sunat de 3 ori pe săptămână de jucători din campionatul nostru care îl roagă să le pună o vorbă bună pentru un transfer în Malta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 29 de ani cotat la 250.000 de euro joacă la Floriana, un club cu un lot evaluat la 4 milioane de euro. Campionatul Maltei trimite o echipă în calificările UEFA Champions League şi alte două în calificările Conference League.

Andrei Ciolacu face dezvăluiri despre Liga 1

„Mă sună de trei ori pe săptămână jucători din Liga 1 care îmi spun „Andrei, du-mă acolo, vreau să vin!” Sunt jucători din Liga 1 care vor să joace acolo. Ei mă sună. Cu mulţi dintre ei sunt prieten, dar mulţi dintre ei îşi doresc stabilitate, linişte, o viaţă frumoasă şi performanţă. Anul viitor, joci în cupele europene.

Fac un pariu cu tine că în maximum 2-3 ani vom vedea o echipă din Malta în grupele competiţiilor europene. Primul exemplu l-am avut anul trecut, cu o echipă din Gibraltar, în grupele Conference League”, a spus Andrei Ciolacu, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Andrei Ciolacu, prezent la inaugurarea noul stadion Rapid

Ciolacu a recunoscut că s-a furişat la inaugurarea noului Stadion Rapid. A plecat cu avionul, fără să îi anunţe pe cei de la club.

Reclamă

„Am avut meci, am luat primul zbor şi am fost acolo. Nu voiam să am probleme aici la club, să zică „ce faci, mă, tu eşti la noi şi te duci la alte echipe?” Era cazul să aibă şi Rapid un stadion.

Vedem ce se întâmplă la Dinamo. Eterna dilemă e că tot sunt nemulţumiţi rapidiştii că sunt locuri prea puţine. Măcar să fie lume meci de meci şi când sunt meciuri tari, care depăşesc, să joace pe Arena Naţională”, a mai spus Ciolacu.

Victor Angelescu, avertisment pentru rivalele Rapidului

Victor Angelescu a fost în culmea fericirii la inaugurarea noului stadion al Rapidului. Patronul giuleştenilor a avertizat rivalele care vor veni să joace pe arena de 39 de milioane de euro. „Bijuteria” din Giuleşti are o capacitate de 14.050 de spectatori.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă bucur că văd o grămadă dintre glorii, e senzațional. Ne bucurăm că am venit în noua casă. Sperăm să facem istorie aici! Daniel Niculae a organziat impecabil evenimentul. Suntem bucuroși! O să fie un infern aici. Vă dați seama cum vor fi derby-urile aici? Abia aștept. Noi avem public de Champions League, acum avem și un stadion cum trebuie, o să avem și o bază de pregătire din vară.

Acustica îmi place cel mai mult, se aude extraordinar. Sigur, dacă era mai mare, ar fi fost plin. Dar să fim mulțumiți cu ce avem. E bine și așa. Va fi plin și la meciul cu Botoșani, cu liderul din play-out. Sper ca publicul să ne ajute să câștigăm”, a declarat Victor Angelescu, citat de digisport.ro.

Recomandări
  • Andrei Ciolacu e cotat la 250.000 de euro
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și