Închide meniul

Andres Iniesta se retrage din fotbal! Anunţul făcut de legendarul jucător spaniol: „Bun venit în viitorul meu”

Alex Masgras Publicat: 1 octombrie 2024, 12:48

Reclamă
Andres Iniesta se retrage din fotbal! Anunţul făcut de legendarul jucător spaniol: „Bun venit în viitorul meu

Andres Iniesta îşi pregăteşte retragerea din fotbal! Anunţul făcut de legendarul jucător spaniol: "Bun venit în viitorul meu"

Andres Iniesta / Profimedia

Andres Iniesta se retrage din fotbal. Campionul mondial şi multiplul câştigător al trofeului UEFA Champions League a postat pe social media un mesaj prin care anunţă că va face publice planurile sale pe 8 octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai probabil este vorba despre retragerea legendarului fotbalist, aşa cum anunţă şi jurnaliştii de la marca.com. În vârstă de 40 de ani, legenda Barcelonei a jucat ultima oară la Emirates FC, după ce a petrecut cinci ani la Vissel Kobe.

Andres Iniesta se retrage din fotbal! Anunţul făcut de legendarul jucător spaniol: „Bun venit în viitorul meu”

Legendarul fotbalist spaniol Andres Iniesta, fără echipă după despărţirea în iunie de Emirates FC, a anunţat pe reţelele de socializare că în data de 8 octombrie îşi va anunţa planurile de viitor, scrie EFE.

Iniesta, 40 de ani, a postat pe diferite reţele de socializare o imagine cu titlul „coming soon”, în care se poate vedea un artist cu glugă pictând o pictură murală cu imaginea sa şi scriind în engleză „Welcome to my future” (Bine aţi veni în viitorul meu) cu data de 8 octombrie, notează agerpres.ro.

Reclamă
Reclamă

Mijlocaşul catalan a adunat 723 de meciuri pentru FC Barcelona, înainte de a pleca la echipa japoneză Vissel Kobe, pentru care a evoluat de 134 de ori. În vara anului trecut, el a semnat cu Emirates FC, din campionatul Emiratelor Arabe Unite. Andres Iniesta a îmbrăcat, totodată, de 131 de ori tricoul selecţionatei Spaniei, cu care a câştigat un titlu de campion mondial şi două titluri de campion european.

În cele 1.000 de meciuri, Iniesta a oferit 192 de assist-uri şi a marcat în total 104 goluri, cel mai important dintre ele, cu siguranţă, cel din finala Cupei Mondiale din 2010, câştigată de Spania cu 1-0 după prelungiri în faţa Olandei.

El a cucerit în total 38 de trofee, inclusiv patru Ligi ale Campionilor şi nouă titluri de campion al Spaniei, toate cu FC Barcelona.

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:14

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la China Smash 2024, LIVE în AntenaPLAY, la dublu mixt

16:00

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Johor DT – Shanghai Shenhua, ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

15:49

„Sună ca dracu!” Marian Iancu, un nou atac la adresa lui Dan Şucu: „Pericolul e la tribuna VIP. Pentru el nu contaţi”

15:46

Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”

15:42

Ce cotă poate avea Simona Halep la câştigarea Australian Open 2025, primul ei Grand Slam de la revenire

15:13

Arsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan LIVE SCORE (22:00)! Dueluri de foc în Champions League! Programul zilei

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și