Închide meniul

Andriy Yarmolenko, prima reacţie după ce a plâns pe teren în West Ham – Aston Villa 2-1. „În fiecare zi, armata rusă ucide ucraineni!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 martie 2022, 19:29

Andriy Yarmolenko, prima reacţie după ce a plâns pe teren în West Ham – Aston Villa 2-1. „În fiecare zi, armata rusă ucide ucraineni!

Andriy Yarmolenko a plâns pe teren după ce a marcat în West Ham - Aston Villa

Profimediaimages

Yarmolenko este cu moralul de pământ încă din momentul în care Rusia a invadat Ucraina. Mii de oameni şi-au pierdut viaţa în cele 18 zile de război.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andriy Yarmolenko: „Îmi este atât de greu să mă gândesc la fotbal!”

A fost atât de emoţionant pentru mine din cauza situaţie din ţara mea. Îmi este atât de greu în acest moment să mă gândesc la fotbal pentru că, în fiecare zi, armată rusă ucide ucraineni.

Sincer să fiu, nici nu ştiu ce să zic. Vreau doar să le mulţumesc colegilor mei care mă susţinut tot timpul, în fiecare zi. La fel şi fanii lui West Ham, care susţin poporul ucrainean. Le mulţumesc, sincer, tuturor britanicilor!

Eu am încercat să dau totul pe teren pentru că ştiu cât de important ea fost, pentru noi, acest meci. Nu sunt 100% pregătit pentru că, în ultimele două săptămâni, m-am antrenat poate de 3 sau 4 ori„, a declarat Andriy Yarmolenko la finalul meciului, potrivit bbc.com.

Yarmolenko a primit câteva zile libere de la antrenorul său David Moyes, care nu l-a convocat pentru meciul cu Wolverhampton, scor 1-0. Ucraineanul a revenit în lot şi a fost decisiv în victoria cu West Ham.

Reclamă

Am avut nevoie de patru zile libere pentru că îmi era imposibil să mă antrenez, mă gândeam doar la familia şi la prietenii mei. Pentru mine, este foarte important să simt susținerea managerului, a colegilor mei și a fanilor. Când simt asta, dau totul pentru ei„, a mai spus Yarmolenko.

Intrat după pauză, jucătorul de 32 de ani a trimis mingea în poartă cu o execuţie de senzaţie şi a fost îmbrăţişat imediat de coechipieri. Yarmolenko s-a aşezat în genunchi şi a izbucnit în plâns. Nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile şi le-a dedicat golul conaţionalilor săi, care sunt în plin război după ce au fost invadaţi de militarii ruşi.

O victorie pentru West Ham şi un gol pentru Andriy Yarmolenko. Cum reuşeşte să se concentreze, să joace şi să marcheze… asta nu pot să înţeleg. Ucrainenii sunt un popor incredibil!„, a reacţionat Gary Lineker pe contul său de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Andriy Yarmolenko i-a făcut praf pe internaţionalii ruşi: „Băieţi, de ce staţi ca nemernicii fără să spuneţi nimic?”

La începutul lunii, Andriy Yarmolenko, internaţionalul ucrainean de la West Ham United, i-a criticat virulent pe jucătorii ruşi pentru că nu iau atitudine după invazia Rusiei în Ucraina.

Yarmolenko i-a criticat virulent pe reţelele de socializare pe jucătorii ruşi, reproşându-le tăcerea lor: „Băieţi, de ce staţi ca nemernicii fără să spuneţi nimic? În ţara mea mor oameni, mor femei, ne ucid mame, ne ucid copiii. Dar nu spuneţi nimic, nu aţi făcut niciun comentariu… (…)

Vă cunosc pe mulţi, toţi mi-aţi spus că nu ar trebui să fie aşa, că preşedintele vostru nu face bine… Deci, băieţi, voi aveţi influenţă asupra oamenilor, exprimaţi-vă… Acum este momentul să vă arătaţi curajul.. în viaţa reală. Vă mulţumesc pentru atenţie ! Glorie Ucrainei”.

Citește și:
Recomandări
  • West Ham – Aston Villa 2-1
  • Ce a declarat ucraineanul Andriy Yarmolenko după ce a marcat

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și