Închide meniul

Antonio Sefer şi Rareş Ilie, în formă maximă! Foştii rapidişti au fost decisivi în Israel şi Elveţia! Reacţia giuleştenilor

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 februarie 2024, 8:46

Antonio Sefer şi Rareş Ilie, în formă maximă! Foştii rapidişti au fost decisivi în Israel şi Elveţia! Reacţia giuleştenilor

Antonio Sefer şi Rareş Ilie, în formă maximă

Antonio Sefer şi Rareş Ilie / Colaj Facebook Beer Sheva - Profimedia

Antonio Sefer şi Rareş Ilie sunt în formă maximă! Cei doi foşti rapidişti au evoluat miercuri seară pentru echipele lor şi au reuşit să îşi lase amprentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lausanne Sport, echipa lui Rareş Ilie, a remizat pe terenul celor de la FC Zurich, scor 2-2, în timp ce Hapoel Beer Sheva, echipa lui Antonio Sefer, a câştigat duelul cu Maccabi Haifa, scor 2-1.

Antonio Sefer şi Rareş Ilie, în formă maximă!

Rapidiştii au avut motive de bucurie miercuri seară, chiar dacă echipa lui Cristiano Bergodi nu a evoluat. Antonio Sefer şi Rareş Ilie au evoluat pentru Hapoel Beer Sheva şi Laussane Sport, reuşind să aibă prestaţii foarte bune.

Antonio Sefer a deschis scorul în minutul 50 al partidei cu Maccabi Haifa, din etapa cu numărul 19 din Israel, într-un meci câştigat de Hapoel Beer Sheva cu 2-1. Acesta a fost al şaselea gol pentru fostul jucător din Giuleşti în acest sezon, el fiind şi cel mai bun pasator din Israel, cu opt pase decisive.

O seară foarte bună a avut şi Rareş Ilie, chiar dacă echipa sa, Lausanne Sport, a obţinut doar un rezultat de egalitate pe terenul celor de la FC Zurich. Ilie a pasat decisiv la golul din minutul 35 al lui Coyle, după care a făcut 2-0 în minutul 41. Din nefericire pentru echipa sa, gazdele au restabilit egalitatea după golurile marcate în minutele 47 şi 52. Rareş Ilie putea să îşi treacă în cont încă o pasă decisivă, dar reuşita lui Labeau din minutul 84 a fost anulată de VAR pentru un henţ. În acest moment, românul are 2 goluri şi 3 pase decisive în Elveţia.

Reclamă

Raeş Ilie se află la Lausanne Sport din vară, echipă la care a fost împrumutat de Nice. Formaţia din Franţa a plătit în vara anului 2022 suma de 4 milioane de euro pentru transferul său de la Rapid. De partea cealaltă, Antonio Sefer se află de mai bine de jumătate de an la Hapoel Beer Sheva, echipă care l-a transferat de la Rapid pentru 500.000 de euro.

Prestaţiile foarte bune ale foştilor jucători din Giuleşti nu au trecut neobservate de Rapid, care i-a felicitat pe cei doi prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a transferat un jucător din Serie A. Cătălin Vulturar, cumpărat pentru aproximativ 700.000 de euro

Jucătorul achiziționat de Rapid este Cătălin Vulturar, care are selecții la naționalele de tineret ale României. A fost cumpărat de la Lecce, formație care activează în primul eșalon al fotbalului italian.

Potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, Vulturar a semnat un contract valabil pe 5 ani cu Rapid. Mijlocașul a fost campion, în sezonul trecut, cu Lecce Primavera, formație care și-a asigurat 40 de procente dintr-un viitor transfer al românului.

”El se antrena cu prima echipă, care e în Serie A. Mâine va ajunge la București și va semna oficial actele, le-a semnat doar pe mail.

Suma de transfer e undeva la 700.000, dar e în funcție de performanțele jucătorului și ale clubului. A semnat pe cinci ani. E mijlocaș ofensiv, e un jucător foarte bun”, a spus Daniel Stanciu, conform sursei citate anterior.

Lecce l-a cumpărat pe Cătălin Vulturar de la UTA Arad, în luna octombrie a anului 2020. În momentul de față este cotat la 400.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și