Închide meniul
VIDEO

Antrenorul lui Rangers, reacţie emoţionantă după golul marcat de Ianis Hagi: „Cea mai mare bucurie a zilei!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 mai 2023, 17:29

Reclamă
Antrenorul lui Rangers, reacţie emoţionantă după golul marcat de Ianis Hagi: „Cea mai mare bucurie a zilei!

Ianis Hagi, tot mai aproape de a pleca de la Rangers

Profimediaimages

Antrenorul lui Rangers a avut o reacţie emoţionantă după golul marcat de Ianis Hagi (24 de ani) în meciul cu Hibernian, din etapa a 36-a a campionatului Scoţiei. A fost prima reuşită a mijlocaşului român în acest an. Ianis s-a recuperat după a accidentare horror.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Gică Hagi nu mai înscrisese, în campionat, din luna ianuarie a anului trecut. Michael Beale a ţinut să-l felicite pe Ianis Hagi, care a izbucnit în lacrimi de îndată ce a trimis mingea în poartă.

Antrenorul lui Rangers, reacţie emoţionantă după golul marcat de Ianis Hagi

INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA GOLUL LUI IANIS HAGI

Ianis Hagi a fost titular la Glasgow Rangers, în meciul disputat în deplasare, în compania echipei Hibernian Edinburgh. Rangers a controlat meciul şi a deschis scorul în minutul 32, prin Tavernier. Hagi a înscris pentru 2-0, în minutul 55, iar Cantwell a făcut 3-0 în minutul 86.

Am fost încântat de joc. Cea mai mare bucurie a zilei a fost că a marcat Ianis, a fost primul lui gol după 15-16 luni. A trecut prin momente teribile. Sunt foarte fericit pentru el! Se poate vedea că are foarte multă calitate. Încă îşi găseşte ritmul după lunga recuperare. Suntem alături de el!

Reclamă

Ianis Hagi a fost, fără doar şi poate, un jucător ‘cheie’ pentru noi în anul în care am câştigat campionatul. Nu a putut fi în echipă timp pentru mai mult de un an. A luptat, a încercat să revină în lot şi să joace bine, a încercat să revină şi la echipa naţională. Au fost momente grele şi sunt încântat pentru el şi mulţumit de staff-ul medical, care a fost alături de el„, a declarat Michael Beale, pentru Sky Sports, la finalul meciului.

Ianis Hagi s-a pus în genunchi și a fost imediat înconjurat de toți colegii, moment în care a început să plângă în hohote, fiind descătușat după lunga absență din cauza accidentării. ”Ce moment pentru el”, au spus comentatorii.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a fost înlocuit în minutul 74. Este primul gol marcat de Ianis Hagi pentru Rangers după accidentarea suferită în ianuarie 2022. În clasament Rangers ocupă locul al doilea, cu 88 de puncte.

Turcii anunţă că Galatasaray a început „operaţiunea Ianis Hagi”

Ianis Hagi este din nou pe lista de transferuri a lui Galatasaray. A revenit sub „radarul” conducătorilor liderului din campionatul Turciei. Echipa antrenată de Okan Buruk are cinci puncte avans faţă de Fenerbahce şi se apropie de câştigarea celui de-al 23-lea titlu din istoria clubului.

Chiar dacă a semnat un nou contract cu Rangers până în 2026, Ianis Hagi ar putea pleca în această vară de la clubul din Scoţia. Este dorit şi în La Liga, de Celta Vigo.

Operaţiunea Ianis Hagi la Galatasaray. Gheorghe Hagi va juca un rol important în acest transfer, în timp ce formația galben-roșie, care a început deja pregătirile pentru noul sezon, va începe asaltul pentru tânăra vedetă.

Rangers a decis să-l vândă pe jucătorul de 24 de ani. Crede că acestuia îi va fi greu să-și recapete forma anterioară accidentării„, anunţă hurriyet.com.tr.

Ianis Hagi a fost transferat de Rangers în 2020, de la Genk, pentru 3.5 milioane de euro. În 93 de meciuri pentru gruparea de pe Ibrox a înscris 16 goluri şi a oferit 21 de pase decisive.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și