Închide meniul

Anunţ de ultimă oră, în Scoţia, despre viitorul lui Ianis Hagi: „Asta arată rapoartele din Spania şi România”

Alex Ioniță Publicat: 14 decembrie 2023, 9:11

Reclamă
Anunţ de ultimă oră, în Scoţia, despre viitorul lui Ianis Hagi: „Asta arată rapoartele din Spania şi România

Bilbao - Alaves, 22:00, LIVE SCORE

Ianis Hagi / Profimedia

Anunţ de ultimă oră, în Scoţia, despre viitorul lui Ianis Hagi. Jurnaliștii britanici au vorbit despre situația „Prințului”, care este împrumutat la Deportivo Alaves, în La Liga, de către cei de la Rangers, până la finalul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Scoția a vorbit despre a notat faptul că fiul lui Gică Hagi este dorit, înapoi, în lotul lui Rangers, având în vedere pelcarea fostului antrenor, Michael Beale, dar și după ultimele evoluții are mijlocașului, care s-a calificat la EURO 2024 alături de echipa națională condusă de Edi Iordănescu.

Anunţ de ultimă oră, în Scoţia, despre viitorul lui Ianis Hagi. Ce urmează pentru fiul „Regelui”, după împrumutul la Alaves

Potrivit informațiilor apărute în presa britanică, Ianis Hagi se va întoarce la Rangers în vară, atunci când îi expiră împrumutul la Alaves. Chiar dacă au existat zvonuri conform cărora spaniolii ar fi dorit să îl cumpere definitiv, se pare că oficialii echipei din Scoția au alte planuri.

Acest lucru ar putea fi confirmat de faptul că cei de la Alaves doresc să transfere un jucător pe poziția lui Ianis Hagi. Astfel, cel mai probabil, gruparea din La Liga a fost anunțată de planul clubului de pe Ibrox Stadium.

„Creatorul de joc a plecat în Țara Bascilor în august, după ce și-a exprimat public frustrările din cauza lipsei minutelor sub comanda lui Beale. Hagi s-a luptat să revină la cea mai bună formă, după accidentarea gravă la genunchi, care l-a lăsat pe margine timp de mai bine de un an.

Reclamă

 A optat să facă schimbarea și a ales La Liga, în căutarea minutelor. După două goluri și 14 meciuri în Spania, plus o schimbare de manager la Rangers, viitorul lui rămâne incert. Au existat zvonuri că Alaves ar putea să-l transfere definitiv, dar contractul lui Hagi cu Rangers durează până în 2026.

S-a sugerat, de asemenea, că Phillipe Clement ar dori să se uite atent la mijlocaș. Rapoartele din Spania, dar și din România cred acum că o întoarcere la Rangers devine din ce în ce mai probabilă.

Se spune că Alaves pregătește o ofertă de 600.000 de lire sterline pentru Carlos Vicente de la Racing Ferrol. Spaniolul este văzut ca un jucător cu același tipar ca Hagi, în rolul din spatele atacantului sau aripă dreapta, acolo unde românul a fost folosit și de Luis Garcia”, au notat jurnaliștii de la thescottishsun.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a ieşit înjurând de pe teren în Alaves – Las Palmas 0-1

Ianis Hagi a ieşit înjurând de pe teren în Alaves – Las Palmas 0-1. Fiul lui Gică Hagi a fost extrem de nemulţumit în momentul în care a fost schimbat. Mijlcoașul a fost titular în partida pe care echipa sa a pierdut-o pe teren propriu cu Las Palmas, scor 0-1.

În minutul 63, Ianis Hagi a fost scos de pe teren de antrenorul Luis Garcia şi înlocuit cu Benavidez. Internaţionalul român a fost extrem de nervos în timpul schimbării, iar camerele TV l-au surprins în timp ce înjura în limba română (VEZI AICI IMAGINI).

Pentru evoluţia sa, Ianis Hagi a primit nota 7.3 din partea celor de la sofascore.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
Vezi toate știrile
Citește și