Închide meniul

Atletico Madrid – Manchester City 0-0 | Diego Simeone și-a păstrat cu greu calmul: ”Nu suntem proști!” + Pep Guardiola a ”tunat” după ce a ajuns în a 9-a semifinală de Champions League: ”Am uitat să jucăm!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 aprilie 2022, 1:27

Atletico Madrid – Manchester City 0-0 | Diego Simeone și-a păstrat cu greu calmul: ”Nu suntem proști!” + Pep Guardiola a ”tunat” după ce a ajuns în a 9-a semifinală de Champions League: ”Am uitat să jucăm!”

Diego Simeone și Pep Guardiola, primele reacții după Atletico Madrid – Manchester City 0-0

Profimedia

Diego Simeone și Pep Guardiola au oferit primele reacții după nebunia din Atletico Madrid – Manchester City 0-0. ”Cetățenii” s-au calificat în semifinalele UEFA Champions League grație victoriei la limită din tur, 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 89 a început un scandal monstru, după ce Felipe a fost eliminat pentru un gest golănesc. Meciul a fost prelungit cu 12 minute. La final, cei doi antrenori au ezitat să vorbească despre haosul de pe teren.

Diego Simeone și-a păstrat cu greu calmul după Atletico Madrid – Manchester City 0-0

”Ne mândrim și încheiem cu gândul că am dat totul pentru calificare. Fanii au fost uriași pe parcursul meciului. Nu știu ce s-a întâmplat, am fost departe. Arbitrul mi-a spus că Felipe a călcat peste jucătorul lor. Care pierdere de timp? Nimic de spus, întotdeauna există un arbitru care să se ocupe de reguli.

Felicităm rivala, care a făcut un joc grozav și a jucat fotbalul cu care suntem mereu obișnuiți. Suntem eliminați și doare. Tot ce contează întotdeauna este să câștigi. Nu trebuie să-mi dau cu părerea ca să văd că vorbești de rău sau bine. De multe ori, cei care au un lexic grozav sunt foarte inteligenți și reușesc să te laude, dar noi nu suntem proști care au un lexic slab”, a spus Diego Simeone, citat de Marca.

Pep Guardiola și-a criticat jucătorii

Pep Guardiola a ajuns la a 9-a semifinală din UEFA Champions League, record absolut în fotbal. În următorul meci, Manchester City o va întâlni pe Real Madrid, iar tehnicianul ”tremură”.

Reclamă

„Au jucat foarte bine. Nu a existat nicio ieșire. Am uitat să jucăm. Sărbătorim, dar puteam să fim eliminați acum. Atletico a făcut o a doua repriză grozavă. Nu am nimic de spus despre scandal. A fost prelungit meciul cu nouă minute. 

Real Madrid este ”regina” competiției. Este a treia semifinală din istoria noastră în Liga Campionilor. Am repetat-o ​​pe cea de anul trecut și este un succes pentru noi. Dacă jucăm ca în partea a doua, nu vom avea de ales. Vom încerca să jucăm foarte bine”, a transmis Pep Guardiola, potrivit sursei citate.

Scandal monstru în Atletico Madrid – Manchester City 0-0

A fost nebunie totală în Atletico Madrid – Manchester City 0-0. Echipa lui Pep Guardiola s-a calificat după victoria la limită din tur, 1-0. Finalul de pe Wanda Metropolitano a fost unul „exploziv”.

Reclamă 4 / 0/3

Haosul a început în minutul 89, când Felipe a fost eliminat direct din cauza unui gest golănesc asupra lui Phil Foden. Brazilianul a intrat printr-o alunecare, dar apoi l-a lovit intenționat peste picioare pe mijlocaşul englez.

Nervii jucătorilor au cedat după ce Stefan Savic s-a repezit să îl ridice pe Foden de jos pentru a continua jocul. Situaţia s-a transformat într-o încăierare generală în care au fost implicaţi jucătorii ambelor echipe.

Savic a fost din nou protagonistul unui moment scandalos: l-a tras de păr pe Jack Grealish, care a intervenit în scandal pentru a calma spiritele. De remarcat este că fundaşul lui Atletico Madrid nu a comis niciun fault în cele două meciuri cu Manchester City, potrivit statisticienilor de la Opta.

S-au jucat 12 minute de prelungiri, la finalul cărora Manchester City a obţinut calificarea în semifinalele UEFA Champions League. Pep Guardiola a obţinut biletele pentru penultimul act al competiţiei sub aplauzele ironice ale lui Diego Simeone şi ale elevilor săi.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și