Închide meniul

Atletico Madrid – Manchester United 1-1 | Reacția lui Cristiano Ronaldo, după meciul în care nu a tras niciun șut pe poartă și s-a enervat din cauza lui Ovidiu Hațegan

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 februarie 2022, 1:05

Atletico Madrid – Manchester United 1-1 | Reacția lui Cristiano Ronaldo, după meciul în care nu a tras niciun șut pe poartă și s-a enervat din cauza lui Ovidiu Hațegan

Cristiano Ronaldo, discuție aprinsă cu Ovidiu Hațegan

Profimedia

  • Atletico Madrid – Manchester United 1-1
  • Reacția lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a ieșit în evidență doar prin discuția tensionată pe care a avut-o cu Ovidiu Hațegan în prima repriză a partidei de pe Wanda Metropolitano. Starul portughez a fost imediat pus la punct de arbitrul român, care i-a transmis că dacă nu se potolește va primi cartonașul galben.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meci, Cristiano Ronaldo a uitat de supărarea cu Ovidiu Hațegan și a promis că United se va califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după returul de pe Old Trafford.

Întotdeauna am un sentiment grozav să mă întorc în Madrid, unul dintre puținele orașe din lume pe care am învățat să le numesc „acasă”. Sentimente grozave, jucători grozavi, joc grozav, aceasta este Liga Campionilor! Mama tuturor competițiilor de club!

Reclamă

Acum avem ocazia să închidem asta pentru noi pe stadionul nostru, arătând tuturor de ce Old Trafford este și va fi întotdeauna Teatrul Viselor. Nu în ultimul rând, mulțumim fanilor noștri extraordinari! Prezența lor ne face mai puternici și împreună vom merge înainte!„, a scris Cristiano Ronaldo pe Instagram.

Citește și:

Atletico Madrid – Manchester United 1-1. Cristiano Ronaldo, dialog încins cu Hațegan

În minutul 35 al primei reprize, Cristiano Ronaldo i-a cerut lui Ovidiu Haţegan să îi arate cartonaşul galben lui Hector Herrera. Ronaldo a gesticulat nervos şi i-a cerut lui Ovidiu Haţegan să îi acorde cartonaşul galben.

Reclamă

Ovidiu Haţegan i-a transmis lui Ronaldo să înceteze cu protestele. Arbitrul român i-a spus starului portughez că riscă să primească el cartonaşul galben dacă nu se potoleşte.

Cristiano Ronaldo a avut o prestație modestă cu Atletico Madrid. Starul portughez nu a tras niciun șut pe poartă.

Cristiano Ronaldo, eclipsat de puștiul Anthony Elanga

Cristiano Ronaldo nu a tras niciun șut pe spațiul porții pe ”Wanda Metropolitano”. Puștiul Anthony Elanga și-a salvat echipa, după ce a egalat în minutul 80, din pasa lui Brundo Fernandes.

Reclamă 4 / 0/3

”A fost prima mea atingere de balon. Am visat la momente de genul acesta. Este un vis devenit realitate. E doar meciul tur și trebuie să fim gata pentru partida de pe Old Trafford. Doar vreau să îi mulțumesc antrenorului.

Dau 150% pe teren. Vreau să fiu cel mai bun. Nu am jucat cel mai bun fotbal, dar schimbările a făcut diferența. Antrenorul mi-a spus să bag frica în fundași. Sperăm ca returul să fie mai bun”, a declarat Anthony Elanga, potrivit theguardian.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan
Echipa naţională • 26 mart., 13:55
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan, înainte de Columbia – România
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”