Închide meniul

Barcelona ar putea avea un nou antrenor! Un nume uriaş, pe lista catalanilor. Ronald Koeman are zilele numărate, deşi fusese reconfirmat

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 octombrie 2021, 18:57

Barcelona ar putea avea un nou antrenor! Un nume uriaş, pe lista catalanilor. Ronald Koeman are zilele numărate, deşi fusese reconfirmat

Ronald Koeman și Joan Laporta

Profimedia

Joan Laporta face orice pentru a o scoate pe Barcelona din pasa proastă. Fără bani, catalanii încearcă să aducă un antrenor cu nume uriaş, dar care nu a făcut mai nimic până acum în cariera de tehnician. Deşi l-a reconfirmat recent pe Ronald Koeman, olandezul ar putea fi demis curând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un nume uriaş, pe lista Barcelonei

Joan Laporta continuă să se gândească la un înlocuitor pentru Ronald Koeman, iar Andrea Pirlo este pe lista sa. Întrebat dacă Barcelona este clubul unde ar putea ajunge, agentul său a spus clar. „Nu sunt negocieri în acest moment, dar cine știe, în curând ar putea fi niște discuții”, a explicat Tullio Tinti.

Pentru Pirlo, Barcelona ar urma să fie al doilea mare club din carieră, după Juve. Până la vârsta de 42 de ani, Pirlo a mai antrenat doar echipa U23 a lui Juventus înainte de a ajunge pe banca echipei mari a Bătrânei Doamne.

Fostul mijlocaș italian, care s-a retras în 2018, a antrenat Juventus în sezonul trecut, însă rezultatele sub așteptări i-au făcut pe șefi să-l schimbe cu Massimiliano Allegri la final. „Din punctul meu de vedere, el a făcut maximum din ceea ce putea face, mai ales că se afla la primul său sezon ca antrenor”, a spus Tullio Tinti.

Andrea Pirlo a luat două trofee cu Juventus

Deşi a avut un an prost cu Juventus de unde a şi fost demis, Andrea Pirlo a cucerit două trofee sezonul trecut cu Bătrâna Doamnă, Cupa și Supercupa Italiei. A terminat pe locul 4 în Serie A. Fostul campion mondial are 52 de meciuri, în total, pe banca lui Juventus. Dintre acestea, 34 au fost victorii, 10 au fost remize, iar 8 au fost eșecuri.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și