Închide meniul

Barcelona – Napoli 3-1. Nebunie totală pe Camp Nou! Messi a făcut show: un gol valabil, unul anulat şi un penalty obţinut! Bayern – Chelsea 4-1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 august 2020, 19:55

Barcelona – Napoli 3-1. Nebunie totală pe Camp Nou! Messi a făcut show: un gol valabil, unul anulat şi un penalty obţinut! Bayern – Chelsea 4-1

BARCELONA, SPAIN - JULY 16: 10 Leo Messi of FC Barcelona during the Spanish League, La Liga, football match played between FC Barcelona and CA Osasuna at Camp Nou stadium on July 16, 2020 in Barcelona, Spain.

Bayern a învins cu scorul de 4-1 Chelsea, pe teren propriu, în manşa secundă a optimilor, meci arbitrat de Ovidiu Haţegan, ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. Arbitru de rezervă a fost Radu Petrescu. În minutul 28, un gol al londonezilor a fost anulat pentru ofsaid. Pentru învingători au marcat Lewandowski ’10 (penalti), ’84, Perisic ’24 şi Tolisso ’76. Chelsea a înscris prin Abraham ’44.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În tur, scorul a fost 3-0 pentru echipa germană.

FC Barcelona s-a impus în manşa secundă a optimilor, cu scorul de 3-1, în faţa echipei Napoli, cu care remizase în tur (1-1). Au marcat Lenglet ’10, Messi ’23 şi Suarez ‘45+1 (penalti) pentru catalani, respectiv Insigne ‘45+5 (penalti) pentru Napoli.

BARCELONA – NAPOLI 3-1 şi BAYERN – CHELSEA 4-1

Finalul meciului. Barcelona se califică în sferturile de finală ale Uefa Champions League

Min. 45+5: Insigne transformă sigur penalty-ul obţinut de italieni.

Reclamă

Min. 45: Gooool Suarez după un penalty obţinut de Messi. Argentinianul este secerat în careu de către Koulibaly.

Min. 31: Gol anulat pentru Barcelona! Leo Messi a marcat, însă golul a fost anulat. Starul argentinian s-a ajutat de mână.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 23: Gooool Barcelona după o pătrundere superbă a lui Leo Messi în careu

Min. 10: Lenglet înscrie cu capul după o fază controversată în care italienii au acuzat un fault în atac.

Min. 2: Ocazie imensă a lui Napoli. Mertens a dat-o în bară. 

Min. 1: A început partida. 

Barcelona: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba, Sergi Roberto, Rakitić, F. de Jong, Messi, Luis Suárez, Griezmann

Napoli: Ospina – Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui – Fabian, Demme, Zielinski – Callejon, Mertens, Insigne

Bayern – Chelsea 4-1

Reclamă

Finalul meciului. Bayern se califică în sferturile de finală ale Uefa Champions League

Min. 84: Gool Bayern! Lewandowski înscrie cu capul din centrare.

Min. 76: Goool Bayern! Corentin Tolisso înscrie cu un şut frumos pe centru după o pasă a lui Lewandowski

Min. 44: Gooool Chelsea! Tammy Abraham înscrie de pe linia porţii după ce mingea ricoşează spre el.

Min. 24: GOOOL Bayern! Perisic a marcat din careu, după o pasă primită de la Lewandowski.

Min. 9: Haţegan dictează penalty după faultul lui Caballero la Lewandowski. Polonezul înscrie fără emoţii.

Min. 1: A început partida. 

Bayern: Neuer – Kimmich, Boateng, Alaba, Davies – Goretzka, Alcantara – Gnabry, Muller, Perisic – Lewandowski

Chelsea:  Caballero – James, Christensen, Zouma, Emerson – Barkley, Kante, Kovacic – Hudson Odoi, Abraham, Mount

Barcelona a pierdut titlul în La Liga, însă vrea să salveze sezonul cu trofeul Ligii Campionilor. Catalanii vin după două sezoane în care au fost eliminaţi dramatic din cea mai puternică competiţie intercluburi din lume. În 2018, Barcelona a fost eliminată de AS Roma, după ce a câştigat turul cu 4-1. 

Sezonul trecut, eliminarea catalanilor a fost şi mai dramatică. După 3-0 pe Camp Nou, Barcelona era mare favorită în returul cu Liverpool. Meciul de pe Anfield s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru Messi. Liverpool s-a impus cu 4-0 şi a produs una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria Champios League. 

De cealaltă parte, Napoli vrea să aibă un parcurs cât mai lung în Champions League. Italienii au câştigat în acest sezon Cupa Italiei.

Bayern, favorită mare cu Chelsea

Bayern este marea favorită în returul cu Chelsea, după ce a câştigat în tur, chiar pe Stamford Bridge, cu 3-0. Bavarezii au câştigat încă un titlu în Bundesliga şi sunt consideraţi de multă lume principalii favoriţi şi la câştigarea UEFA Champions League. 

De cealaltă parte, Chelsea şi-a asigurat participarea şi în viitoarea ediţie a UEFA Champions League. Chelsea îl poate folosi împotriva lui Bayern pe Callum Hudson-Odoi, jucător dorit cu insistenţă de nemţi. 

Liga Campionilor | Sâmbătă, 22:00

Sferturile de finală pe care le cunoaştem deja sunt Leipzig (Germania) – Atletico Madrid (Spania), City – Lyon şi Atalanta (Italia) – Paris Saint-Germain (Franţa).

Sferturile, semifinalele şi finala vor avea loc la Lisabona, după următorul program:

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! „Roş-albii” au avut un penalty, care a fost ulterior anulat! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și