Închide meniul

Bayer Leverkusen – Bayern 3-0 şi Real Madrid – Girona 4-0! Nebunie în derby-urile pentru titlu din Bundesliga şi La Liga

Alex Masgras Publicat: 10 februarie 2024, 20:50 / Actualizat: 10 februarie 2024, 23:42

Reclamă
Bayer Leverkusen – Bayern 3-0 şi Real Madrid – Girona 4-0! Nebunie în derby-urile pentru titlu din Bundesliga şi La Liga

Bayer Leverkusen - Bayern şi Real Madrid - Girona au fost LIVE SCORE pe AS.ro

Jude Bellingham, "dublă" în meciul cu Girona / Profimediaimages

Bayer Leverkusen – Bayern 3-0 şi Real Madrid – Girona 4-0 au fost în format LIVE SCORE pe AS.ro! Liderul din Bundesliga a reuşit să o învingă la scor de neprezentare pe campioana en-titre şi îşi menţine invincibilitatea din acest sezon. Şi Real Madrid a dat de pământ cu principala contracandidată la titlu, Girona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Real Madrid au marcat Vinicius Jr ‘6, Bellingham ’35, ’54 şi Rodrygo ’61. În minutul 90+1, Joselu (Real Madrid) a ratat un penalty. Tot sâmbătă, Real Sociedad a pierdut cu 0-1 în faţa Osasunei.

Bayer Leverkusen – Bayern şi Real Madrid – Girona LIVE SCORE

Min. 90+6: Bayer Leverkusen – Bayern Munchen 3-0! Final de meci. Leverkusen a câştigat la scor de neprezentare şi s-a distanţat la 5 puncte de Bayern.

Min. 90+5: Bayer Leverkusen – Bayern Munchen 3-0. GOOOLLL! Bayern este groggy! A marcat şi Frimpong! Eşec umilitor suferit de gruparea din Munchen.

Reclamă

Min. 90: Real Madrid – Girona 4-0! Final de meci. 

Min. 61: Real Madrid – Girona 4-0! Rodrygo a avut o cursă de senzaţie, a intrat în careu şi a şutat în forţă dintre trei adversari. Real Madrid o distruge pe principala contracandidată la titlu!

Min. 54: Real Madrid – Girona 3-0! Jude Bellingham a reuşit „dubla” după ce fusese faultat dur. A trimis mingea în poartă din apropiere. Imediat după, a cerut schimbare.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 50: Bayer Leverkusen – Bayern 2-0! Alejandro Grimaldo a marcat pentru liderul din Bundesliga. Meci dezastruos pentru campioana en-titre.

Min. 35: Real Madrid – Girona 2-0! Bellinham a primit o pasă senzaţională de la Vinicius, a driblat portarul şi a marcat în poarta goală.

Min. 18: Bayer Leverkusen – Bayern Munchen 1-0. Josip Stanisic a deschis scorul, din pasa lui Andrich!

Min. 6: Real Madrid – Girona 1-0! Super-gol înscris de Vinicius. Execuţie de senzaţie a starului „galacticilor”.

Update 19.30: Au început derby-urile Bayer Leverkusen – Bayern şi Real Madrid – Girona!

Update 18.30: Echipele de start la Bayer Leverkusen – Bayern Munchen:

Reclamă

Bayer Leverkusen: Hradecky – Tapsoba, Tah, Hincapie – Stanisic, Xhaka, Andrich, Grimaldo – Tella, Adli, Wirtz

Bayern Munchen: Neuer – Upamecano, Dier, Kim – Boey, Pavlovic, Goretzka, Mazraoui – Sane, Kane, Musiala

Update 18.30: Echipele de start la Real Madrid – Girona:

Real Madrid: Lunin – Vazquez, Carvajal, Tchouameni, Mendy – Valverde, Camavinga, Kroos – Bellingham – Rodrygo, Vinicius

Girona: Gazzaniga – Couto, E. Garcia, Juanpe, Gutierrez – Martin, A. Garcia – Tsygankov, Portu, Savio – Dovbyk

Update: Meciul dintre Alaves și Villarreal s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Ianis Hagi a atins de doar 4 ori balonul. Vezi AICI ce notă a primit fiul lui Gică Hagi.

Update: Manchester City a învins-o pe Everton cu scorul de 2-0. În acest meci, Erling Haaland a marcat o „dublă” și a stabilit un record fabulos. Detalii AICI.

Xabi Alonso şi Bayer Leverkusen se pregătesc pentru un duel extrem de important în Bundesliga. Liderul campionatului din Germania primeşte vizita campioanei Bayern Munchen. Leverkusen este singura echipă din Europa care nu a pierdut în acest sezon şi vrea să obţină toate cele trei puncte puse în joc cu Bayern, pentru a-şi consolida poziţia faţă de echipa pregătită de Thomas Tuchel.

După 20 de etape, Leverkusen se află pe primul loc, cu 52 de puncte, în timp ce Bayern, ocupanta locului secund, are 50 de puncte. În meciul tur, disputat a Munchen, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 2-2.

O diferenţă de două puncte este şi între primele două locuri din Spania, Real Madrid şi Girona. Tot în acest weekend, pe Santiago Bernabeu, echipa lui Carlo Ancelotti va primi vizita surprizei sezonului din La Liga.

Echipele lui Ianis Hagi şi Radu Drăguşin joacă şi ele sâmbătă

După 23 de etape, Real Madrid are 58 de puncte, în timp ce Girona are 56 de puncte. Ambele echipe vin după remize înregistrate etapa trecută. Girona a încheiat la egalitate partida de pe teren propriu cu Real Sociedad, scor 0-0, în timp ce Real Madrid a ratat toate cele trei puncte pe finalul derby-ului cu Atletico Madrid, încheiat cu scorul de 1-1.

Tot astăzi, de la ora 15:00, va juca şi Deportivo Alaves, echipa lui Ianis Hagi, care va primi vizita „submarinului galben”, Villarreal. Etapa trecută, Alaves a pierdut meciul de pe teren propriu cu Barcelona, scor 1-3, într-o partidă în care Ianis Hagi a fost introdus în minutul 77.

De la ora 17:00 joacă şi Tottenham, echipa lui Radu Drăguşin. Formaţia din nordul Londrei va primi vizita lui Brighton. Etapa trecută, Spurs a remizat pe Goodison Park cu Everton, scor 2-2, într-un meci în care a fost egalată în prelungiri. Radu Drăguşin a fost introdus de Ange Postecoglou în minutul 89 al partidei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și