Închide meniul

Ianis Hagi a atins mingea de 4 ori în Alaves – Villarreal 1-1. Ce notă a primit după meciul din La Liga

Alex Ioniță Publicat: 10 februarie 2024, 17:48

Reclamă
Ianis Hagi a atins mingea de 4 ori în Alaves – Villarreal 1-1. Ce notă a primit după meciul din La Liga

Ianis Hagi a atins mingea de 4 ori în Alaves - Villarreal 1-1.

Ianis Hagi / Profimedia

Ianis Hagi a atins mingea de 4 ori în Alaves – Villarreal 1-1. Mijlocașul echipei naționale a primit o nouă șansă de la antrenorul formației sale, însă nu a avut timp să arate mare lucru pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Gică Hagi a fost din nou rezervă la partida dintre Alaves și Villarreal. Acesta a intrat pe teren în minutul 86 al duelului, la scorul de 1-1, și l-a înlocuit pe Jon Guridi.

Ianis Hagi a atins mingea de 4 ori în Alaves – Villarreal 1-1

Pe finalul duelului, tehnicianul Luis Garcia Plaza a decis să îl introducă și pe Ianis Hagi în teren, pentru a forța victoria în ultimele minute. Fiul lui Gică Hagi a reușit să atingă mingea de doar 4 ori, însă a fost aproape să ofere o pasă decisivă.

La momentul respectiv, Ianis Hagi i-a pasat lui Samu, în fața porții, însă atacantul celor de la Alaves a trimis mingea mult peste poarta adversarilor. Înafară de această fază, Ianis Hagi a mai pierdut de două ori posesia, a trimis precis 2 pase și a centrat tot de atâtea ori.

După finalul duelului, specialiștii de la sofascore.ro l-au notat pe fiul lui Gică Hagi cu nota de 6,5. Omul meciului a fost Ilias Akhomach, de la Villarreal, care a primit nota de 7.9.

Reclamă

Gică Craioveanu a dezvăluit de ce nu joacă Ianis Hagi la Alaves

Gică Craioveanu a dezvăluit de ce nu joacă Ianis Hagi la Alaves. „Prinţul” a fost împrumutat de basci, de la Rangers, fără clauză de cumpărare, şi va evolua în La Liga până la finalul sezonului.

Mijlocaşul de 25 de ani a jucat 13 minute împotriva Barcelonei, venind după 4 meciuri în care a stat pe bancă. Grande Craioveanu susţine că jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro nu a reuşit să se impună în echipa lui Luis Garcia.

Un moment care îl putea ajuta mult pe Ianis a fost cel în care a executat un penalty în duelul cu Almeria. Românul a ratat şi a rămas fără gol marcat în La Liga. De atunci, de la începutul lui noiembrie, el a mai adunat doar 165 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

„Ianis Hagi, din păcate, nu s-a impus. A început destul de bine şi a făcut două meciuri la rând destul de bune, dar a dispărut pentru că nu s-a impus la Alaves”, a spus Craioveanu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cota lui Ianis Hagi a scăzut la 3.5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Mijlocaşul a contribuit la calificarea României la EURO 2024. Ianis a înscris în 2 dintre ultimele 3 meciuri ale tricolorilor, din campania de calificare. A marcat în victoriile cu Andorra şi Israel.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și