Închide meniul

Ce a declarat Florentino Perez, după plecarea lui Casemiro la Manchester United: „Este o legendă a clubului”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 august 2022, 15:12

Ce a declarat Florentino Perez, după plecarea lui Casemiro la Manchester United: „Este o legendă a clubului

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Florentino Perez a oferit primele declaraţii, după transferul lui Casemiro la Manchester United. Preşedintele lui Real Madrid a mărturisit faptul că mijlocaşul brazilian este o legendă pentru campioana Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Casemiro s-a transferat în această perioadă de mercato de la Real Madrid, la Manchester United. „Galacticii” vor primi în schimbul brazilianului suma de 72 de milioane de euro, la care se mai pot adăuga alte 13, în funcţie de anumite bonusuri de performanţă.

Ce a declarat Florentino Perez, după plecarea lui Casemiro la Manchester United

Florentino Perez a mărturisit faptul că mijlocaşul Casemiro şi-a câştigat dreptul să alegaă ce este mai bine pentru viitorul său, după performanţele obţinute în tricoul lui Real Madrid.

„Casemiro este o legendă a clubului, merită să poată decide ce-și dorește pentru viitorul său. O să-i oferim toată recunoștiința noastră, pe care o merită pentru tot ce a făcut la acest club”, a declarat Florentino Perez, citat de Marca.

Totodată, preşedintele lui Real Madrid a dezvăluit, după victoria cu Celta Vigo din a doua etapă, că echipa sa se va lupta pentru trofeele importante şi în acest sezon. „Galacticii” au reuşit, în sezonul trecut, să triumfe atât în La Liga, cât şi în Champions League.

Reclamă

Avem o echipă grozavă și un antrenor magnific. Avem un mare entuziasm pentru actualul sezon. Suntem obsedați de ideea de a lupta până la final alături de jucătorii care ne-au adus rezultate atât de bune anul trecut”, a mai spus Florentino Perez, citat de aceeaşi sursă.

Celta Vigo – Real Madrid 1-4. GOLAZO reuşit de Luka Modric

Celta Vigo – Real Madrid 1-4. Campionii Spaniei au dat recital în etapa a 2-a din La Liga. Luka Modric şi Vinicius au reuşit câte un gol şi un assist pentru trupa lui Carlo Ancelotti.

În minutul 11, Aidoo a făcut henţ în careu, iar arbitrul a acordat penalty pentru madrileni. Karim Benzema şi-a asumat răspunderea şi a executat impecabil, de la punctul cu var. Bucuria „galacticilor” a fost de scurtă durată. Şi gazdele au primit o lovitură de la 11 metri, iar Iago Aspas a făcut 1-1 în minutul 23.

Reclamă 4 / 0/3

La primul meci fără Casemiro, transferat de Manchester United, mijlocaşii Realului au făcut spectacol. Luka Modric a fost autorul unui GOLAZO. A reuşit un şut superb, din afara careului, la care portarul celor de la Celta nu a avut nicio şansă!

În repriza secundă s-a făcut remarcat Vinicius, care a reuşit o cursă fabuloasă. Plecat din propria jumătate, brazilianul de 22 de ani nu a mai putut fi oprit. A driblat chiar şi portarul şi a înscris un gol de generic.

Vinicius a reuşit chiar şi un assist, pentru Valverde, cel care a stabilit rezultatul final, 4-1 pentru Real Madrid. Campionii Europei sunt pe primul loc în La Liga, cu maximum de puncte.

Etapa viitoare, Real Madrid joacă tot în deplasare, pe terenul lui Espanyol.

Casemiro a fost transferat de Manchester United de la Real Madrid

Manchester United îşi va întări echipa cu un mijlocaş care a câştigat 18 trofee alături de Real Madrid. „Diavolii” au un început dezastruos de sezon, având două înfrângeri în primele două etape din Premier League.

Real Madrid a transmis un mesaj de mulţumire pentru Casemiro, prin care anunţă şi despărţirea acestuia de club. Mijlocaşul a fost adus în ianuarie 2013, de la Castilla, pe când avea doar 20 de ani, iar de atunci a scris istorie alături de echipa din capitala Spaniei.

„Real Madrid şi Manchester United au ajuns la un acord în privinţa transferului lui Carlos Henrique Casemiro.

Reclamă

Real Madrid îşi exprimă recunoştinţa şi afecţiunea pentru Casemiro, un jucător care este deja o legendă a clubului.

De când a venit în ianuarie 2013 de la Castilla, la vârsta de 20 de ani, Casemiro a fost unul dintre cei importanţi jucători într-una dintre cele mai de succes etape din istoria noastră. În perioada în care a apărat tricoul şi terenul echipei Real Madrid, acesta a câştigat 18 trofee: cinci Ligi ale Campionilor, trei Campionate Mondiale ale Cluburilor, trei Supercupe ale Europei, trei titluri de campion, o Cupă a Spaniei şi trei Supercupe ale Spaniei. Pe plan personal, acesta a fost numit cel mai bun jucător în Supercupa Europei desfăşurată la Helsinki, în acest an, şi a fost nominalizat la Balonul de Aur în 2022.

Un jucător exemplar, care a dat totul pentru Real Madrid. Echipa este şi va fi mereu casa lui, şi îi dorim lui şi familiei sale mult noroc în noua etapă a vieţii sale„, a fost anunţul postat de Real Madrid, pe pagina oficială.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și