Închide meniul

Cea mai bogată echipă din lume şi-a găsit antrenor! S-a aflat cine o va antrena pe Newcastle. Urmează transferuri pe bandă rulantă

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 12 octombrie 2021, 11:13

Cea mai bogată echipă din lume şi-a găsit antrenor! S-a aflat cine o va antrena pe Newcastle. Urmează transferuri pe bandă rulantă

Primul star care va semna cu Newcastle, în era miliardarilor!

Profimediaimages

Newcastle United va avea parte de o transformare uluitoare după ce a fost cumpărată de către Fondul Public de Investiții din Arabia Saudită. Cel mai bogat club din lume are planuri mari pentru a ataca primele locuri din Premier League, dar şi Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Necastle şi-a găsit antrenor

Steve Bruce urmează să fie îndepărtat de la Newcastle şi să fie înlocuit de Frank Lampard, liber de contract după despărțirea de Chelsea, de la începutul acestui an. Proiectul celor de la Newcastle este exact ceea ce caută, anunţă The Sun. În cariera sa de antrenor, Lampard le-a pregătit doar pe Derby County și Chelsea.

Frank Lampard e dorit şi de fanii coţofenelor. Un sondaj în rândul fanilor lui Newcstle a arătat că 94% dintre repondenţi vor ca Bruce să plece pentru binele clubului.

Newcastle, cel mai bogat club din lume

„Coțofenele” au fost cumpărate de către Mohammed bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, pentru aproximativ 300 milioane de euro, iar investițiile vor fi cel puțin la fel de mari.

Acest lucru l-a confirmat și Amanda Staveley, noua directoare a clubului, care a oferit recent un interviu pentru presa britanică. Conform acesteia, Newcastle United își propune să devină la fel de relevantă pe harta fotbalului precum cele două echipe amintite mai sus.

Reclamă

„Sigur că avem aceleași ambiții precum Manchester City și PSG în ceea ce privește trofeele, absolut, dar asta necesită timp. Vrem să câștigăm Premier League în cinci sau zece ani? Da. Această tranzacție va transforma clubul foarte mult. Vrem să vedem trofee. Dar trofeele au nevoie de investiție, timp, răbdare și lucru în echipă”, a explicat Staveley.

Întrucât Mohammed bin Salman are o avere estimată la cel puțin 250 de miliarde de euro, Newcastle United a devenit cel mai bogat club de fotbal din lume.

Ciro Immobile de la Lazio, Mauro Icardi, de la PSG, Philippe Coutinho de la FC Barcelona și Kalidou Koulibaly de la Napoli sunt primele ținte ale lui Newcastle, însă presa din Anglia scrie că gruparea de pe St James’ Park are pe lista de transferuri și 4 jucători de la Manchester United, Anthony Martial, Eric Bailly, Jesse Lingard și Donny van de Beek.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și