Închide meniul

Cel mai scump bilet din istorie! 2,66 milioane de dolari pentru a vedea live duelul Lionel Messi vs Cristiano Ronaldo. Cine a plătit suma „extraterestră”

Cosmin Cioboată Publicat: 13 ianuarie 2023, 9:13

Reclamă
Cel mai scump bilet din istorie! 2,66 milioane de dolari pentru a vedea live duelul Lionel Messi vs Cristiano Ronaldo. Cine a plătit suma „extraterestră

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi se duelează la Riad

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi se duelează la Riad / Youtube

Cel mai scump bilet din istorie! Un om de afaceri saudit oferă 2,66 milioane de dolari pentru „Beyond Imagination”, un bilet special la meciul de „5 stele” în care Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi se vor duela din nou, anunță Reuters, citată de news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi – Cristiano Ronaldo, duelul stelelor din Arabia Saudită, a fost anunţat oficial de PSG, pe site-ul clubului. Partida amicală va avea loc pe 19 ianuarie.

Cel mai scump bilet din istorie! 2,66 milioane de dolari pentru a vedea live duelul Lionel Messi vs Cristiano Ronaldo

Până acum, Musheref Al-Ghamdi, managerul general al grupului AqarOne, a prezentat cea mai bună ofertă la licitaţia pentru biletul „Beyond Imagination”, care se va încheia pe 17 ianuarie.

Biletul este pentru un meci între o selecţionată cu jucători de la Al Nassr (echipa lui Cristiano Ronaldo) şi de la Al Hilal şi PSG, formația franceză pentru care evoluează Lionel Messi.

Cel care va câștiga biletul special va avea dreptul de a fi prezent la ceremonia de premiere de după meci, de a intra în vestiare şi de a întâlni starurile fotbalului mondial. Suma obţinută în urma licitaţiei va fi donată.

Reclamă

Partida de pe 19 ianuarie, de la Riad, va fi prima confruntare dintre Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi după mai bine de 2 ani.

Ultima oară, cei doi mari rivali s-au întâlnit în decembrie 2020, în meciul câștigat de Juventus în fața Barcelonei, scor 3-0. La vremea respectivă, Ronaldo juca la „Bătrâna Doamnă”, iar Messi la echipa sa de suflet, Barcelona.

Mundo Deportivo: Lionel Messi, salariu de 300 de milioane de dolari la Al-Hilal

Spaniolii de la Mundo Deportivo susţin că Lionel Messi e ademenit de Al-Hilal cu un salariu anual de 300 de milioane de dolari. Arabii fac totul pentru a avea şanse mari la organizarea Campionatului Mondial din 2030.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, eventualul transfer al lui Messi la rivala lui Al-Nassr nu ar fi o lovitură doar pentru club, ci pentru Arabia Saudită, „care vrea să îşi promoveze turismul şi să-şi deschidă graniţele”, anunţă jurnaliștii spanioli.

Sursa citată anunţă şi că Al-Hilal speră să-l aducă pe Messi chiar în această iarnă, când a intrat în ultimele şase luni de contract cu PSG. În această situaţie, saudiţii ar fi nevoiţi să le plătească şi francezilor o sumă de bani.

Miza arabilor este să transforme Clasicul Al-Hilal – Al-Nassr în duelul dintre Messi şi Ronaldo, unul pe care l-ar urmări întreaga planetă, lucru care se întâmpla în perioada în care cei doi evoluau la Barcelona, respectiv Real Madrid.

Pe de altă parte, Messi este ambasador al turismului din Arabia Saudită, lucru care ar putea conta în afacerea pe care Al-Hilal o pune la cale.

Turneu „extraterestru” pe Arena Națională! PSG și Liverpool, așteptate la București

Turneu „extraterestru” pe Arena Națională! PSG și Liverpool, două dintre cluburile gigantice din Europa, sunt așteptate la București. Ar fi pentru a treia oară când Lionel Messi vine în Capitala României, după vizitele în tricoul Barcelonei și al naționalei Argentinei.

Bucureștiul este aproape să dea o nouă lovitură de imagine, la nivel fotbalistic.

Potrivit fanatik.ro, în prezent se poartă discuții intense pentru organizarea unui turneu de vis pe Arena Națională. PSG, Liverpool și Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, ar urma să joace pe cel mai mare stadion din România.

Reclamă

Omul de afaceri Adrian Thiess s-a înțeles deja cu oficialii lui PSG pentru a-i aduce pe Lionel Messi, Neymar și Kylian Mbappe pe Arena Națională. La rândul lor, conducătorii lui Dinamo Kiev și-ar fi dat deja acceptul să participe la turneul din București, care ar urma să se desfășoare în luna iulie a acestui an.

Cât despre Liverpool, Thiess continuă negocierile pentru ca formația lui Jurgen Klopp să vină la București, unde „cormoranii” se bucură de o comunitate uriașă de fani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și