Închide meniul

CFR Cluj continuă drumul spre grupele Champions League. Ardelenii au câştigat în Malta. Cestor şi Golofca au înscris golurile victoriei!

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 august 2020, 17:50

CFR Cluj continuă drumul spre grupele Champions League. Ardelenii au câştigat în Malta. Cestor şi Golofca au înscris golurile victoriei!

Captură Facebook

CFR Cluj joacă în Malta

CFR Cluj are ca obiectiv calificarea în grupele Ligii. Drumul echipei lui Dan Petrescu este extrem de lung. În turul doi preliminar, gruparea din Gruia primeşte vizita lui Dinamo Zagreb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Floriana – CFR CLUJ 0-2

Min. 90+7: GOOOLLL CFR Cluj! Cătălin Golofca a înscris golul de 2-0 şi a stabilit rezultatul final!

Min. 78: Floriana a avut o şansă uriaşă să restabilească egalitatea. Bălgrădean a respins cu dificultate, de pe linia porţii.

Min. 53: GOOOLLL CFR Cluj! Mike Cestor o duce pe CFR în avantaj. A trimis o lovitură de cap imparabilă, după centrarea lui Pereira.

Reclamă

Min. 1: A început partida din Malta.

Floriana – CFR: Echipele de start

Floriana: Akpan – Cheveresan, Cini, Pisani, Ruiz – Camenzuli, Garcia, Venancio da Silva, Adan Tiago – Keqi, Leone 

Rezerve: Agius, Arab, Beye, Busuttil, Cassar, Dias, Paiber 

Reclamă 4 / 0/3

Antrenor: Vicenzo Potenza

CFR Cluj: Bălgrădean – Burcă, Vinicius, Cestor, Camora – Chipciu, Itu, Hoban – Deac, Rondon, Pereira 

Rezerve: Aurelio, Butean, Costache, Golofca, Petrila, Rus, Susic

Antrenor: Dan Petrescu

Floriana este, la egalitate cu Silema Wanderers, cea mai titrată echipă din Malta, cu 26 de titluri. Valletta are 25, iar Hibernians 12.

Floriana – CFR LIVE SCORE | Dan Petrescu se teme de maltezi

Dan Petrescu ne-a obişnuit cu declaraţiile prin care are grijă să transforme un adversar mediocru într-unul de clasă. O face şi acum, când vine vorba de "celebra" Floriana, din Malta.

Reclamă

"Mergem în America de Sud, pentru că sunt 10 titulari străini şi un singur maltez. Singurul titular maltez e fundaşul stânga de la echipa naţională. O să vedeţi mâine în teren 4 brazilieni, 3 argentinieni, 2 italieni şi un senegalez.

O să vedem un teren sintetic care ne dezavantajează. Seamănă cu cel de la Chiajna, e un teren foarte rău, nu ca cel din Astana unde era foarte bun. Problemele CFR-ului sunt enorme. Avem cei trei mijlocaşi titulari care joacă mereu în cupele europene şi în campionat, Bordeianu (suspendat), Păun şi Djokovic nu şi-au revenit după problemele avute.

Au şanse mari dacă e un singur meci. Dacă era tur-retur, clar sansele noastre erau mai mari. Asa sunt sanse mici. Trebuie sa stam cu picioarele pe pamant pentru ca nu vad diferente mari. La meciul cu Malta micile detalii vor face diferenta", a spus Petrescu, la plecarea spre Malta.

Floriana – CFR LIVE SCORE | Echipa probabilă a campioanei României

CFR Cluj (4-3-3): Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Itu, Hoban, L. Aurelio – Deac, Rondon, Chipciu

Meciul din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, dintre Floriana şi CFR Cluj, se va disputa miercuri, la ora 22:00, în format LIVE SCORE pe antenasport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și