Închide meniul

Christoph Daum, mesaj sfâșietor de sărbători, după ce a fost diagnosticat cu cancer: „Luați măsuri de precauție!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 24 decembrie 2022, 19:44

Christoph Daum, mesaj sfâșietor de sărbători, după ce a fost diagnosticat cu cancer: Luați măsuri de precauție!”

Christoph Daum, mesaj sfâșietor de sărbători, după ce a fost diagnosticat cu cancer

Christoph Daum/profimedia

Christoph Daum, mesaj sfâșietor de sărbători, după ce a fost diagnosticat cu cancer!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christoph Daum a ocupat timp de un an și două luni postul de selecționer al naționalei României, în perioada iulie 2016 – septembrie 2017.

Christoph Daum, mesaj sfâșietor de sărbători, după ce a fost diagnosticat cu cancer

Fostul selecționer al României le-a urat „toate cele bune” urmăritorilor de pe Instagram și a anunțat că se află pe drumul cel bun spre recuperare, după ce a fost diagnosticat cu cancer.

„Crăciun Fericit și vă urez tuturor toate cele bune pentru noul an 2023. În același timp, aș dori să vă mulțumesc foarte mult pentru nenumăratele cuvinte constructive și de susținere din ultimele luni. Acestea mi-au dat putere și încredere și au un efect extrem de pozitiv asupra tuturor tratamentelor.

Sunt pe un drum bun spre recuperare și mulțumesc întregii echipe de la Centrul de Oncologie Koln. Mesajul meu de Anul Nou este: luați măsuri de precauție împotriva cancerului! Mulțumesc încă o dată și multă sănătate”, a scris Christoph Daum, pe Instagram.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Christoph Daum (@christoph_daum_official)

Anunțul lui Christoph Daum

În luna octombrie, Christoph Daum a anunțat că, în urma unor controale de rutină, a descoperit că suferă de cancer, însă, din fericire, tratamentul a răspuns pozitiv.

„Salutare, dragi prieteni ai fotbalului. Vreau să mă adresez vouă cu un mesaj personal: din păcate, a trebuit să mă retrag din viața publică în ultimele luni, după ce am fost diagnosticat cu cancer, în urma unor examene de rutină.

Reclamă 4 / 0/3

De atunci, profesorul dr. Jurgen Wolf și echipa sa s-au ocupat de mine și sunt mândru să anunț că tratamentul funcționează bine pentru mine.

Mă cunoașteți, sunt un luptător și voi aborda această provocare cu optimism și cu toată puterea mea. Vă rog să respectați faptul că am nevoie de intimitate acum, pentru a mă recupera cât mai repede posibil.

Vă apreciez mesajele pozitive și vă mulțumesc pentru sprijin. Pot doar să vă sfătuiesc un lucru: mergeți din timp la consultații pentru a preveni cancerul. Cu sinceritate, Christoph Daum”, a scris Christoph Daum, în luna octombrie, pe Instagram.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și