Închide meniul

Costel Gâlcă a fost prezentat oficial la noua echipă! Ce obiectiv are românul şi ce vedete va antrena în Arabia Saudită

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 7 decembrie 2021, 0:12

Costel Gâlcă a fost prezentat oficial la noua echipă! Ce obiectiv are românul şi ce vedete va antrena în Arabia Saudită

Costel Gâlcă a semnat cu noua echipă

Sport Pictures / Răzvan Păsărică - Hepta

Un alt antrenor care se afla pe lista FRF pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi şi-a găsit echipă. Răzvan Burleanu a fost deja refuzat de către Răzvan Lucescu şi Gică Hagi, iar dacă nu-l va convinge pe Dan Petrescu să preia naţionala lista posibililor selecţioneri s-a micşorat. Şi Costel Gâlcă a semnat cu o echipă din străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Gâlcă a fost prezentat oficial la noua echipă

Ultimul antrenor care a câştigat titlul cu FCSB, Costel Gâlcă, a fost prezentat oficial la Al Hazem, echipă din primul eșalon al Arabiei Saudite. La apropae o jumătate de an de la despărţirea de danezii de la Vejle, Costel Gâlcă se întoarce în lumea arabă. Are ca obiectiv salvarea de la retrogradare a celor de la Al Hazem. Noua echipă a românului are parte de un început foarte prost de sezon. Are doar 11 puncte obținute în 13 runde și ocupă penultima poziție. Astfel, Gâlcă are ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare.

Citește și:

Al Hazem are mai multe vedete în lot

Costel Gâlcă preia o echipă care a fost antrenată în prima parte a stagiunii de Andre Gaspar. Între iunie 2018 și ianuarie 2020, pe banca formației a stat Daniel Isăilă. Gâlcă are la dispoziţie un lot extrem de valoros, care însumează peste 13 milioane de euro. Din el fac parte și câteva nume cunoscute, Ibrahima Tandia, fostul fotbalist de la Sepsi, sau Ola John, extremă trecută pe la Benfica, Reading, Wolverhampton sau Deportivo la Coruna.

Costel Gâlcă se află la a treia experienţă ca antrenor în Arabia Saudită. Până acum le-a mai antrenat în acest campionat pe Al Tawen și Al Fayha. În această toamnă, antrenorul a fost aproape de o revenire în Liga 1, fiind ofertat de Sepsi Sf. Gheorghe, dar până la urmă cele două părţi nu s-au înţeles.

 

Reclamă

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 2-1. Nebunie totală! Chipciu şi-a dat autogol în minutul 90 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și