Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo a cedat nervos. A împins un adversar care îl rugase să facă o poză împreună

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 mai 2023, 8:57

Cristiano Ronaldo a cedat nervos. A împins un adversar care îl rugase să facă o poză împreună

Cristiano Ronaldo a cedat nervos

Cristiano Ronaldo, înaintea unui meci / Profimedia

Cristiano Ronaldo a cedat nervos, după egalul din ultima etapă dintre Al Nassr și Al Khaleej (1-1). Portughezul a fost iritat și și-a vărsat nervii pe un adversar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După fluierul de final, mai mulți oameni din tabăra adversă l-au înconjurat pe Cristiano. Acesta i-a oferit tricoul conaționalului Fabio Martins și a vrut să plece spre vestiare.

Un membru al staffului advers l-a rugat atunci să facă o poză. A pus mâna pe umărul lui Ronaldo pentru a-l opri, gest care l-a enervat pe lusitan. Acesta l-a împins și și-a continuat drumul.

Marius Şumudică, savuros după ce a pus mâna pe tricoul lui Cristiano Ronaldo

Marius Șumudică se poate însă lăuda că a fost mai norocos decât omul de la Al Khaleej. Şumudică a avut un discurs savuros după ce a pus mâna pe tricoul lui Cristiano Ronaldo, la finalul meciului Al Nassr – Al Raed, scor 4-0. Antrenorul român a venit cu precizări despre întâlnirea pe care a avut-o cu starul portughez care a înscris în poarta echipei lui.

Reclamă

Chiar dacă a fost surprins în timp ce discuta cu CR7 atât la pauza meciului, cât şi la final, Şumudică asigură că nu el i-a cerut tricoul câştigătorului a cinci Baloane de Aur. Mai mult, a anunţat şi ce îşi doreşte să facă cu el.

”E la mine aici, îl țin pe umeraș, o să vin îmbrăcat cu el. La prima emisiune la care o să fiu invitat, o să vin cu el îmbrăcat. Am slăbit vreo 14 kilograme și mă încape. Nu am pătrățelele lui Ronaldo, dar mă încape.

Mai avem 5 etape, practic am rămas în prima ligă, ne-am îndeplinit obiectivul. Acum încercăm să mai facem puncte să terminăm la mijlocul clasamentului. Țin să menționez că nu i-am cerut tricoul (n.r.- lui Cristiano Ronaldo). Am vorbit cu el vreo două minute la pauză. Am un apartament la Madeira, pe care-l închiriez jucătorilor străini care ajung acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Atunci, când jucam, directorul sportiv de la Maritimo a devenit partener cu Jorge Mendes, agentul care l-a transferat pe el peste tot. El și-a adus aminte de asta și a ținut să-mi dea amintire tricoul respectiv. De aceea nu l-a dat altcuiva”, a declarat Marius Șumudică la digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și