Închide meniul

Cristiano Ronaldo a luat decizia de a juca şi la Cupa Mondială din 2026, după ce l-a văzut pe Messi campion mondial. Anunţul făcut de presa internaţională

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 decembrie 2022, 17:22

Reclamă
Cristiano Ronaldo a luat decizia de a juca şi la Cupa Mondială din 2026, după ce l-a văzut pe Messi campion mondial. Anunţul făcut de presa internaţională

Cristiano Ronaldo a luat decizia de a juca şi la Cupa Mondială din 2026

Cristiano Ronaldo, în tricoul Portugaliei / Profimedia

Cristiano Ronaldo a luat decizia de a juca şi la Cupa Mondială din 2026, după ce l-a văzut pe Messi campion mondial. Anunţul a fost făcut în presa din Portugalia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo nu renunţă la visul său de a câştiga Cupa Mondială. Conform A Bola, care citează Marca, Ronaldo vrea să evoluzeze şi la Campionatul Mondial din 2026, care va fi găzduit de SUA, Mexic şi Canada.

Cristiano Ronaldo a luat decizia de a juca şi la Cupa Mondială din 2026

La Mondialul din Qatar, Cristiano Ronaldo s-a oprit cu Portugalia în sferturile de finală. Ronaldo a părăsit terenul în lacrimi, iar la scurt timp a transmis un mesaj emoţionant.

„Câștigarea unei Cupe Mondiale pentru Portugalia a fost cel mai mare și cel mai ambițios vis al carierei mele. Din fericire, am câștigat multe titluri de dimensiune internațională, inclusiv pentru Portugalia, dar să pun numele țării noastre la cel mai înalt nivel din lume a fost cel mai mare vis al meu.

Am luptat pentru asta. Am luptat din greu pentru acest vis. În cele cinci Cupele Mondiale la care am participat în utlimii 16 ani, mereu alături de mari jucători și susținut de milioane de portughezi, am dat totul. Am lăsat totul în teren. Nu m-am ferit de luptă și nu am renunțat niciodată la acest vis.

Reclamă

Din păcate, ieri visul s-a încheiat. Nu merită să reacționezi nervos. Vreau doar să știe toată lumea că s-au spus multe, s-au scris multe, s-au speculat multe, dar dedicarea mea pentru Portugalia nu s-a schimbat nicio clipă. Am luptat pentru obiectivul tuturor și nu aș întoarce niciodată spatele colegilor și țării mele.

Deocamdată, nu mai sunt multe de spus. Mulțumesc, Portugalia. Mulțumesc, Qatar. Visul a fost frumos cât a durat… Acum, a venit timpul să fiu un bun sfătuitor și să-i las pe restul să tragă propriile concluzii”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Cristiano Ronaldo, 196 de meciuri pentru naționala Portugaliei

Cristiano Ronaldo a fost introdus în repriza secundă a duelului Maroc – Portugalia 1-0, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar 2022, și a ajuns la 196 de meciuri pentru naționala lusitană.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo, doar rezervă cu Maroc, a fost introdus în teren de Fernando Santos în minutul 51. Cu acest prilej a ajuns la 196 de meciuri pentru naționala Portugaliei. Niciun alt jucător din istoria fotbalului nu a adunat mai multe apariții pentru țara sa.

Ronaldo împarte primul loc în ierarhia selecțiilor cu un jucător din Kuweit, Bader Al-Mutawa. Pe locul secund este un malaezian, Soh Chin Ann, cu 195 de meciuri.

Cristiano Ronaldo a debutat pentru naționala Portugaliei în 2003. De atunci, a adunat 118 goluri pentru lusitani. Alături de Portugalia, Ronaldo a cucerit EURO 2016.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și