Închide meniul

CM 2022 | Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi după ce Portugalia a fost eliminată de la Campionatul Mondial! Imagini incredibile cu starul lusitan

Cosmin Cioboată Publicat: 10 decembrie 2022, 19:09

Reclamă
CM 2022 | Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi după ce Portugalia a fost eliminată de la Campionatul Mondial! Imagini incredibile cu starul lusitan

Portugalia a fost eliminată în sferturile Campionatului Mondial

Portugalia a fost eliminată în sferturile Campionatului Mondial / Twitter ESPN

Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi după ce Portugalia a fost eliminată de la Campionatul Mondial din Qatar. Starul lusitan nu și-a putut stăpâni lacrimile și și-a dat frâu liber emoțiilor, la finalul meciului cu Maroc, pierdut cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portugalia a suferit o eliminare dureroasă în sferturile de finală ale Cupei Mondiale. Youssef En Nesyri a marcat unicul gol al partidei în minutul 42 și a devenit eroul naționalei africane.

CM 2022 | Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi după ce Portugalia a fost eliminată de la Campionatul Mondial!

Maroc a produs o nouă surpriză colosală la turneul din Qatar și s-a calificat în semifinale. Aflat probabil la ultimul său Campionat Mondial, Cristiano Ronaldo a fost extrem de afectat după eliminare și a început să plângă pe teren.

Atacantul de 37 de ani a continuat să plângă în hohote pe tunelul stadionului, în drumul spre vestiare.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, 196 de meciuri pentru naționala Portugaliei

Cristiano Ronaldo a fost introdus în repriza secundă a duelului Maroc – Portugalia 1-0, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar 2022, și a ajuns la 196 de meciuri pentru naționala lusitană.

Ronaldo, doar rezervă cu Maroc, a fost introdus în teren de Fernando Santos în minutul 51. Cu acest prilej a ajuns la 196 de meciuri pentru naționala Portugaliei. Niciun alt jucător din istoria fotbalului nu a adunat mai multe apariții pentru țara sa.

Ronaldo împarte primul loc în ierarhia selecțiilor cu un jucător din Kuweit, Bader Al-Mutawa. Pe locul secund este un malaezian, Soh Chin Ann, cu 195 de meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a debutat pentru naționala Portugaliei în 2003. De atunci, a adunat 118 goluri pentru lusitani.

Alături de Portugalia, Ronaldo a cucerit EURO 2016.

Maroc, prima națională din Africa care ajunge în semifinalele Campionatului Mondial

Maroc a devenit prima națională din Africa care ajunge în semifinalele Campionatului Mondial! S-a întâmplat după victoria cu 1-0 în fața Portugaliei, în sfeturile turneului din Qatar 2022.

Precedentele trei formații africane care au ajuns în sferturile Mondialului nu reușiseră să atingă semifinalele. Prima a fost Camerun, în 1990, eliminată de Anglia. În 2002, Senegalul era învinsă de Turcia. În 2010, Uruguayul a trimis-o acasă pe Ghana. În 2022, Maroc a spart gheața!

La acest Mondial, Maroc a câștigat o grupă cu Belgia, Croația și Canada. În optimi, a eliminat Spania la penalty-uri. În sferturi, a trecut de Portugalia.

Reclamă

Golul victoriei cu Portugalia a fost înscris de atacantul Sevillei, Youssef En-Nesyri, cu o lovitură de cap la care i-a luat fața portarului advers.

În semifinale, Maroc va juca cu câștigătoarea duelului dintre Anglia și Franța. Pe cealaltă jumătate de tablou, Argentina va înfrunta Croația.

Înainte de turneul din Qatar, cea mai bună performanță a Marocului la Campionatul Mondial era accederea optimilor, în 1986.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și