Închide meniul

Cristiano Ronaldo a marcat golul 850 al carierei! Portughezul a făcut spectacol în victoria lui Al-Nassr

Alex Masgras Publicat: 3 septembrie 2023, 9:43 / Actualizat: 3 septembrie 2023, 12:38

Reclamă
Cristiano Ronaldo a marcat golul 850 al carierei! Portughezul a făcut spectacol în victoria lui Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a marcat golul 850 al carierei

Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Al Nassr / Profimedia

Cristiano Ronaldo a marcat golul 850 al carierei în victoria lui Al-Nassr de pe terenul celor de la Al-Hazem, scor 5-1, din etapa a cincea a campionatului din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portughezul a fost omul meciului Al-Hazem – Al-Nassr, el reuşind un gol şi două pase de gol. Ronaldo se află într-o formă foarte bună, el reuşind să înscrie în ultimele trei partide, având şase goluri în cele patru meciuri pe care le-a disputat de la începerea sezonului în Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo a marcat golul 850 al carierei! Portughezul a făcut spectacol în victoria lui Al-Nassr

Cristiano Ronaldo nu se opreşte nici la 38 de ani. Portughezul a marcat golul 850 al carierei în duelul dintre Al-Hazem şi Al-Nassr, câştigat de echipa sa cu 4-0.

Ronaldo a marcat în minutul 68, atunci când a dus scorul la 4-1. Înainte de a înscrie, portughezul a oferit două pase de gol. Mai întâi, el l-a servit lui Ghareeb, care a deschis scorul în minutul 33, după care i-a pasat decisiv conaţionalului Otavio, în minutul 57. Celelalte două goluri ale lui Al-Nassr au fost marcate de Al Khaibari (45+8′) şi Sadio Mane (78′).

De la sosirea sa la Al-Nassr, la finalul anului trecut, Cristiano Ronaldo a marcat 20 de goluri în 20 de partide şi a oferit 4 pase de gol.

Reclamă

La meciul cu Al-Hazem, Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care înscrie 850 de goluri pentru echipele de club şi echipa naţională.

Cristiano Ronaldo a atins o nouă bornă istorică

Cele mai multe goluri le-a marcat în perioada petrecută pe Santiago Bernabeu. În tricoul lui Real Madrid, Ronaldo a înscris 450 de goluri. Pe locul al doilea se află Manchester United, acolo unde a înscris de 145 de ori, în timp ce la Juventus a înscris de 101 ori. La Al-Nassr, Ronaldo a marcat 26 de goluri, în timp ce la Sporting a înscris 5 goluri. La echipa naţională a Portugaliei, Cristiano Ronaldo a marcat 123 de goluri.

„Încă o prestaţie grozavă a echipei! Continuăm să îmbunătăţim jocul. Hai, Al-Nassr! 850 de goluri şi încă numărăm!”, a scris Cristiano Ronaldo, pe contul său de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Cu această victorie, Al-Nassr se află pe locul 6 în Arabia Saudită, cu 9 puncte, după 5 meciuri, după un început cu stângul în noul sezon. Al-Hilal se află pe primul loc, cu 13 puncte, la egalitate cu Al-Taawon, în timp Al-Ittihad, campioana sezonului trecut, se află pe locul 4, cu 12 puncte, la egalitate cu Al Ahli. Următorul meci al celor de la Al-Nassr va avea loc pe 16 septembrie, după pauza internaţională, atunci când echipa lui Cristiano Ronaldo va juca pe terenul celor de la Al-Raed.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și