Închide meniul

Cristiano Ronaldo, eroul lui Al Nassr! Starul lusitan a marcat pe finalul meciului şi şi-a salvat echipa

Viviana Moraru Publicat: 3 august 2023, 22:03

Reclamă
Cristiano Ronaldo, eroul lui Al Nassr! Starul lusitan a marcat pe finalul meciului şi şi-a salvat echipa

Cristiano Ronaldo, eroul lui Al Nassr

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci la Al Nassr/ Profimedia

Cristiano Ronaldo a fost eroul lui Al Nassr, în ultimul meci! Starul lusitan a marcat pe final de joc, în duelul cu Zamalek, gol graţie căruia echipa sa a egalat pe tabela de marcaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a ajuns la două goluri marcate în acest start de sezon pentru Al Nassr, formaţie la care evoluează din iarnă, după ce s-a despărţit de Manchester United.

Cristiano Ronaldo, eroul lui Al Nassr

Al Nassr s-a duelat cu Zamalek, în ultimul meci din grupa de Cupa Campionilor Cluburilor Arabe. Trupa lui Cristiano Ronaldo s-a văzut condusă în minutul 53, după ce Zizo a marcat.

Ulterior, Cristiano Ronaldo a reuşit să restabilească egalitatea, în minutul 87. Starul lusitan a primit o centrare din flancul stâng, de la Konan, şi s-a înălţat peste apărătorul celor de la Zamalek, pentru a înscrie cu capul.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a marcat astfel al doilea gol al sezonului, după ce a punctat şi în partida cu Monastir, din a doua etapă a grupelor competiţiei arabe. Starul lusitan a ajuns astfel la 840 de goluri marcate în întreaga carieră, record absolut.

După meci, Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj pe reţelele de socializare. Acesta s-a declarat bucuros de faptul că echipa sa s-a calificat în sferturile Cupei Campionilor Cluburilor Arabe: „Calificaţi! Bravo, echipă!”, se arată în mesajul postat de starul lusitan.

Reclamă 4 / 0/3

Graţie rezultatului înregistrat cu Zamalek, Al Nassr s-a calificat în sferturile Cupei Campionailor Cluburilor Arabe, după ce a terminat grupa pe locul secund, în spatele celor de la Al Shabab.

Al Nassr va debuta în noul sezon din campionatul Arabiei Saudite pe 14 august, într-un meci în deplasare cu Al-Ettifaq, echipă antrenată de Steven Gerrard.

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record! Starul portughez a înscris în victoria lui Al-Nassr cu Monastir, scor 4-1, în Cupa Campionilor Cluburilor Arabe.

Ronaldo a înscris în minutul 74, atunci când a dus scorul la 2-1. Cu această reuşită, starul portughez a mai doborât un record.

Cristiano Ronaldo a marcat cu capul golul din meciul cu Monastir, fiind al 145-lea gol al carierei pe care îl înscrie în acest fel. Odată cu această reuşită, Cristiano Ronaldo l-a depăşit pe marele Gerd Muller. Fostul atacant german a înscris 144 de goluri cu capul în cariera sa.

În ceea ce priveşte numărul total de goluri, Cristiano Ronaldo are 839 de goluri în partidele oficiale, în timp ce Gerd Muller a înscris în cariera sa 611 goluri. Gerd Muller s-a stins din viaţă în 2021, la vârsta de 75 de ani.

Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce în Europa

Cristiano Ronaldo este de părere că fotbalul din Europa şi-a pierdut mult din calitate şi că singura întrecere cu un nivel ridicat este cea din Premier League.

Reclamă

„Nu mă voi întoarce în fotbalul european, uşa e complet închisă. Am 38 de ani, iar fotbalul din Europa şi-a pierdut din calitate. Singurul campionat valid este Premier League şi este la ani lumină de celelalte campionate.

Decizia mea de a veni aici a fost crucială în ceea ce priveşte aducerea jucătorilor de top. E un fapt. Când am venit la Juventus, Serie A era moară. După ce am semnat, a renăscut. Oriunde se duce Cristiano, el generează interes”, a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit lui Fabrizio Romano.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și