Închide meniul

Cristiano Ronaldo, hat-trick de vis pentru Al-Nassr! Starul lusitan a pasat superb şi la golul lui Sadio Mane

Viviana Moraru Publicat: 25 august 2023, 23:09

Reclamă
Cristiano Ronaldo, hat-trick de vis pentru Al-Nassr! Starul lusitan a pasat superb şi la golul lui Sadio Mane

Cristiano Ronaldo, hat-trick de vis pentru Al-Nassr

Sadio Mane şi Cristiano Ronaldo/ Twitter Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a reuşit hat-trick de vis, în ultimul meci pentru Al-Nassr. Starul lusitan a „spart gheaţa” şi a marcat primele sale goluri din acest sezon din prima ligă din Arabia Saudită. CR7 i-a pasat decisiv şi lui Sadio Mane, cel care a înscris al doilea gol al său la formaţia saudită. Ronaldo a bifat cel de-al 63-lea hat-trick din cariera sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Nassr s-a duelat cu Al Fateh, în deplasare, într-un meci din etapa a treia din prima ligă din Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo, hat-trick de vis pentru Al-Nassr

Sadio Mane a fost cel care a deschis scorul în confruntarea cu Al Fateh, în minutul 27. Cristiano Ronaldo i-a pasat cu călcâiul senegalezului transferat în această vară de Al-Nassr. Acesta nu a ezitat, şi a marcat cu un lob peste portar.

Ulterior, în minutul 38, Cristiano Ronaldo a reuşit să majoreze scorul pe tabelă. CR7 a punctat cu o lovitură de cap imparabilă, înălţându-se cu mult peste apărătorii lui Al Fateh.

În minutul 55, acelaşi Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Al-Nassr. De această dată, atacantul portughez a înscris din faţa porţii goale, după ce Ghareeb a driblat portarul.

Reclamă

Pe final de meci, Sadio Mane a reuşit şi el dubla, cu un gol reuşit din pasa lui Ghareeb.

În prelungiri, Ronaldo a marcat şi cel de-al treilea gol. Atacantul a rămas singur în faţa porţii, după ce a primit o pasă de la Boushal, şi a marcat în cele din urmă.

Hat-trick-ul din meciul cu Al Fateh a consemnat primele goluri marcate de Cristiano Ronaldo, în noul sezon din liga Arabiei Saudite. Al-Nassr a obţinut prima victorie din noua stagiune, după ce a înregistrat două înfrângeri în primele două runde.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Sadio Mane mai reuşise să marcheze pentru Al-Nassr, în campionat, şi în prima rundă. Atunci, vicecampioana Arabiei Saudite era învinsă de Al-Ettifaq, formaţie antrenată de Steven Gerrard.

Cristiano Ronaldo, scene uluitoare la ultimul meci al lui Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a oferit scene uluitoare la ultimul meci al lui Al-Nassr. Starul lusitan a cerut să i se acorde cinci penalty-uri în timpul meciului, iar la pauză a avut o discuţie aprinsă cu centralul partidei.

Meciul a fost unul extrem de tensionat pentru Cristiano Ronaldo. Starul lusitan a fost faultat de către adversari, şi de cinci ori a cerut penalty.

Arbitrul însă nu a dictat nicio lovitură de la punctul cu var, fapt care i-a provocat o criză de nervi lui CR7, la pauza meciului.

Camerele de filmare au surprins momentul în care Cristiano Ronaldo a mers la centralul Fu Ming şi i-a reproşat acestuia că nu a acordat nicio lovitură de la punctul cu var. „Trezeşte-te”, a fost mesajul tăios pe care CR7 i l-a transmis arbitrului.

Al-Nassr s-a calificat dramatic în grupele Ligii Campionilor Asiei, cu o victorie obţinută în prelungiri.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și