Închide meniul

Cristiano Ronaldo îl vrea pe Zinedine Zidane la Al-Nassr! Starul portughez l-ar fi sunat deja pe francez

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 aprilie 2023, 11:29

Cristiano Ronaldo îl vrea pe Zinedine Zidane la Al-Nassr! Starul portughez l-ar fi sunat deja pe francez

Cristiano Ronaldo îl vrea pe Zinedine Zidane la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo și Zinedine Zidane, după o finală UEFA Champions League/ Profimedia

Cristiano Ronaldo îl vrea pe Zinedine Zidane la Al-Nassr! Se pare că starul portughez l-ar fi contactat deja pe antrenorul francez, care a primit o ofertă din partea oficialilor saudiți. CR7 ar putea fi din nou antrenat de „Zizou”, care este liber de contract în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Nassr a rămas fără antrenor, după ce Rudi Garcia a fost demis. În locul acestuia, tehnician interimar a fost numit croatul Dinko Jelicic.

Cristiano Ronaldo îl vrea pe Zinedine Zidane la Al-Nassr

Presa din Franța notează faptul că Zinedine Zidane a fost deja ofertat de Al-Nassr. Cristiano Ronaldo ar fi avut un rol important în acest fapt, deoarece starul portughez vrea să reia colaborarea cu antrenorul francez.

Cristiano Ronaldo și Zinedine Zidane au făcut istorie la Real Madrid. Cei doi au cucerit împreună trei trofee UEFA Champions League la rând.

Zidane este liber de contract din 2021, atunci când și-a încheiat al doilea mandat la Real Madrid. Tehnicianul francez a fost și pe lista Federației Franceze de Fotbal, după Campionatul Mondial din Qatar, însă în cele din urmă, Didier Deschamps și-a prelungit contract pe banca vicecampioanei mondiale.

Reclamă

De asemenea, un alt nume pe care Cristiano Ronaldo și-l dorește la Al-Nassr este Jose Mourinho. Oficialii saudiți i-au făcut de asemenea, și antrenorului portughez, o ofertă colosală, de 100 de milioane de euro.

Dan Petrescu ar fi pe lista lui Al Nassr! „Bursucul” l-ar putea antrena pe Cristiano Ronaldo

Dan Petrescu ar fi pe lista lui Al Nassr! „Bursucul” l-ar putea pregăti astfel pe Cristiano Ronaldo, care a rămas fără antrenor, după demiterea lui Rudi Garcia. Tehnicianul român încă nu şi-a prelungit contractul la CFR Cluj, înţelegerea expirând la finalul sezonului viitor.

Informaţia că Dan Petrescu s-ar afla pe lista lui Al Nassr este oferită de gsp.ro. Sursa citată anunţă faptul că „Bursucul” a intrat în vizorul oficialilor saudiţi, şi astfel ar fi luat în calcul pentru a prelua echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate acestea, sunt şanse mici ca antrenorul român să o preia pe Al Nassr. Oficialii trupei din Arabia Saudită încearcă să-l convingă pe Jose Mourinho să preia formaţia, şi astfel să ajungă să-l antreneze pe Cristiano Ronaldo din nou.

Al Nassr i-ar oferi lui Jose Mourinho un salariu colosal, dacă lusitanul ar accepta propunerea. Nu mai puţin de 100 de milioane de euro, pe două sezoane, ar încasa „The Special One”, anunţă presa din Spania.

De cealaltă parte, Dan Petrescu nu şi-a prelungit încă înţelegerea cu CFR Cluj, deşi Neluţu Varga a dezvăluit, în mai multe rânduri, că este doar o chestiune de timp până când „Bursucul” îşi va pune semnătura pe un nou contract cu clujenii.

Rudi Garcia e OUT de la Al Nassr. Jose Mourinho a primit o ofertă uriaşă pentru a-l antrena pe Cristiano Ronaldo

Rudi Garcia e OUT de la Al Nassr din cauza rezultatelor dezamăgitoare obţinute, iar şeicii încearcă să-l aducă pe Jouse Mourinho pentru a-l antrena pe Cristiano Ronaldo. Se doreşte o nouă lovitură uriaşă de imagine în Arabia Saudită.

Al Nassr a remizat cu Al Feiha şi a ajuns la trei puncte în spatele liderului Al Ittihad. Conducătorii clubului nu au mai avut răbdare şi despărţirea de Rudi Garcia este aproape de a fi ocializată. Mai ales că, după ultimul meci, francezul a avut un conflict în vestiar cu Cristiano Ronaldo şi cu ceilalţi jucători de la Al Nassr.

Jurnaliştii de la as.com anunţă că Jose Mourinho tocmai a primit o ofertă fabuloasă pentru a o prelua pe Al Nassr. Vor să îl transforme pe „Mou” în cel mai bine plătit antrenor! Sunt dispuşi să îi achite 100 de milioane de euro pentru două sezoane.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și