Închide meniul

Cristiano Ronaldo, pasă de geniu în duelul cu echipa lui Ciprian Tătărușanu. Ce notă a primit portarul român

Alex Ioniță Publicat: 6 octombrie 2023, 20:06

Reclamă
Cristiano Ronaldo, pasă de geniu în duelul cu echipa lui Ciprian Tătărușanu. Ce notă a primit portarul român

Cristiano Ronaldo, pasă de geniu în duelul cu echipa lui Ciprian Tătărușanu

Colaj Cristiano Ronaldo - Ciprian Tătărușanu / Profimedia - Hepta

Cristiano Ronaldo, pasă de geniu în duelul cu echipa lui Ciprian Tătărușanu. Vedeta celor de la Al-Nassr a pornit o fază la capătul căreia formația sa a deschis scorul, în meciul cu Abha.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă nu a marcat în poarta lui Ciprian Tătărușanu, câștigătorul a 5 Baloane de Aur a avut o prestație solidă în cadrul partidei care a contat pentru etapa a 9-a a sezonului din Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo, pasă de geniu în duelul cu echipa lui Ciprian Tătărușanu. Fostul portar al echipei naționale a primit nota

În minutul 3 al meciului cu echipa lui Ciprian Tătărușanu, Cristiano Ronaldo a primit balonul într-o poziție dificilă, de la Sadio Mane, fost jucător la echipe precum Liverpool sau Bayern Munchen.

Starul lusitan a trimis balonul, cu călcâiul, în direcția lui Brozovic. Apărarea celor de la Abha nu se aștepta la un asemenea lucru, iar mijlocașul croat i-a pasat fără probleme lui Otavio, în careu, care a deschis scorul cu o execuție simplă, care nu a putut fi respinsă de Ciprian Tătărușanu. (VEZI AICI PASA DE GENIU A LUI CRISTIANO RONALDO, DE LA GOLUL LUI OTAVIO).

Cei de la Al-Nassr au mai reușit să marcheze încă odată, în minutul 28, prin Andreson Talisca. Brazilianul a primit pasa decisivă de la Sadio Mane.

Reclamă
Reclamă 4

Bugur a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 36 și a stabilit scorul pauzei, de 2-1 în favoarea lui Al Nassr. Totuși, colegii lui Tătărușanu au dat lovitura în minutul 90+2, prin golul marcat de Toko Ekambi, care a jucat în trecut pentru Olympique Lyon.

După prestația din partida cu Al-Nassr, Ciprian Tătărușanu a primit una dintre cele mai bune note din echipa sa, chiar dacă a încasat 2 goluri de la formația la care Cristiano Ronaldo este căpitan. Fostul portar al echipei naționale a fost notat cu 7,1, potrivit celor de la sofascore.ro. Cel mai mare punctaj de la Abha a fost obținut de Zakaria Al-Sudani, care a primit nota de 7,4.

Andrei Cordea a adus tricoul lui Cristiano Ronaldo în România

Andrei Cordea a spus că şi Cristiano Ronaldo i-a cerut tricoul şi a dezvăluit ce condiţia i-a pus pentru a face schimb de tricouri.

Reclamă

„Este greu, încă e foarte cald, dar încerc să mă adaptez. Cred că mi-am pus amprenta în meciuri, am jucat bine. Este o plăcere să joc fotbal din inimă. Îmi place să joc împotriva acelor jucător. Este o mândrie, dar când intri pe teren uiţi contra cărui jucători joci. Şi dai sută la sută să câştigi meciurile. Am vorbit cu Telles la pauză, mă rog, m-a lovit la o fază.

La pauză i-am spus să vorbească cu Cristiano să îmi dea tricolul. La final eram supărat că am luat gol din penalty, în minutul 86. Am plecat spre vestiar şi el m-a strigat. O să îl ţin acasă, o să îl ţin amintire. Cristiano Ronaldo este un jucător extraordinar, la fel ca Messi. Eram supărat şi am plecat către vestiar. Când m-am întors, mi-a zis să îi dau şi eu tricoul. Ne-am dat amândoi tricoul, ne-am urat baftă şi i-am zis ‘să nu îl laşi la stadion că mai bine îl dau la copii în tribună’. Mi-a zis că e pentru copiii lui. Probabil că nu îl va da la copii, dar este un carcater enorm”, a spus Andrei Cordea la sosirea în România.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:11

FotoGestul superb al tricolorilor după ce au fost eliminaţi de la EURO! Jucătorii lui Edi Iordănescu au avut şi un mesaj pentru gazde

11:27

Duel românesc în primul tur al WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY. Bernadette Szocs, direct în turul 2

10:56

Noutăţile din sport ale lunii iulie, în AntenaPLAY

10:47

Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America

10:40

Presa maghiară a făcut praf naţionala lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3: „Teribil de slabi”

9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și