Închide meniul

Cristiano Ronaldo, reacţie virală după ce nu a fost inclus în Top 10 cei mai buni jucători din 2023! Ce a transmis starul lusitan

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 decembrie 2023, 17:51

Cristiano Ronaldo, reacţie virală după ce nu a fost inclus în Top 10 cei mai buni jucători din 2023! Ce a transmis starul lusitan

Cristiano Ronaldo, reacţie virală după ce nu a fost inclus în TOP 10 cei mai buni jucători din 2023

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci la Al Nassr/ Profimedia

Cristiano Ronaldo a oferit o reacţie virală, după ce nu a fost inclus în Top 10 cei mai buni jucători din 2023. Deşi a marcat cele mai multe goluri în anul care se apropie de final, starul lusitan nu a fost inclus în clasamentul întocmit de cei de la Federaţia de Istorie şi Statistică. Acest fapt nu a trecut neobservat de CR7, care a izbucnit în râs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, ajuns la 38 de ani, a încheiat un an de vis alături de Al-Nassr. Cu „dubla” din ultimul meci, cel cu Al-Ittihad, starul lusitan a ajuns la nu mai puţin de 53 de goluri marcate, în 2023.

Cristiano Ronaldo, reacţie virală după ce nu a fost inclus în Top 10 cei mai buni jucători din 2023

Cifrele de senzaţie ale lui Cristiano Ronaldo nu au fost luate în seamă de cei de la Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului. Aceştia au întocmit topul celor mai buni zece jucători din 2023, iar numele starului lusitan lipseşte.

Acest clasament este condus de Erlinga Haaland, după sezonul de vis pe care acesta l-a avut la Manchester City. Pe locul secund s-a clasat Kylian Mbappe, iar podiumul a fost completat de Lionel Messi, cel care în 2023 a câştigat cel de-al optulea Balon de Aur.

Postarea nu a trecut neobservată de Cristiano Ronaldo, care a reacţionat în comentarii. Starul lusitan a răspuns cu emoticoane în care râde, iar în doar câteva ore, a strâns peste 60.000 de aprecieri. Fanii, de asemenea, l-au apărat pe CR7, mărturisind că acesta ar fi merita să fie inclus în topul realizat de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, o nouă bornă uriaşă

Cristiano Ronaldo a atins o nouă bornă uriaşă! Al-Nassr a câştigat duelul de pe terenul lui Al-Ittihad cu 5-2, într-un meci în care Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au realizat fiecare câte o dublă.

Cu cele două goluri marcate împotriva campioanei din sezonul trecut, Cristiano Ronaldo i-a depăşit pe Harry Kane şi Kylian Mbappe în clasamentul celor mai buni marcatori în 2023.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo a ajuns la 53 de goluri marcate în 2023, după dubla reuşită în deplasarea de pe terenul lui Al-Ittihad, echipa lui Karim Benzema, fostul său coechipier de la Real Madrid.

Scorul a fost deschis de campioana în exerciţiu. Al-Ittihad a marcat prin Hamdallah, în minutul 14, din pasa lui Karim Benzema. Cinci minute mai târziu, Cristiano Ronaldo a restabilit egalitatea, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. În minutul 38, Talisca a înscris, iar Al-Nassr a intrat la cabine cu un avantaj de un gol.

În repriza secundă, Hamdallah a restabilit egalitatea, după ce a realizat dubla. Cu toate acestea, Al-Ittihad a rămas în 10 oameni din minutul 67, după ce Fabinho, fostul jucător al lui Liverpool, a primit al doilea cartonaş galben, iar Ronaldo a transformat al doilea penalty.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și